"Klaipėdos granitas" atėmė du taškus iš "Žalgirio"

"Klaipėdos granitas" atėmė du taškus iš "Žalgirio"

Lietuvos futbolo A lygos debiutantai „Klaipėdos granito“ futbolininkai gražiu žaidimu toliau stebina futbolo specialistus – Vilniuje lygiosiomis 1:1 (1:1) sužaista su Lietuvos čempionais ir UEFA Europos lygos dalyviais Vilniaus „Žalgirio“ atstovais.

Roberto Poškaus ir Tomo Ražanausko auklėtiniai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 30 dvikovos minutę žalgiriečių vartus nuginklavo Ernestas Veliulis. 42 susitikimo minutę rezultatą išlygino Vilniaus komandos legionierius Jakubas Wilkas.

Prieš šią dvikovą žalgiriečiai viešoje erdvėje kalbėjo tik apie pergalę, tačiau, kaip įrodė realybė, kalbos, norai ir darbai nevisada sutampa. „Klaipėdos granito“ futbolininkai kovėsi užsivedė, negailėdami jėgų ir tai davė rezultato – iškovotas svarbus taškas prieš čempionato lyderius.

Žalgiriečiai kol kas šį sezoną nėra patyrė pralaimėjimo kartėlio (5 pergalės, 3 lygiosios, 18 taškų) ir išlieka vienvaldžiais Lietuvos futbolo A lygos lyderiais. „Klaipėdos granito“ sąskaitoje – 10 taškų (2 pergalės, 4 lygiosios, 2 nesėkmės). Klaipėdiečiai čempionate užima penktąją vietą.

Robertas Poškus („Klaipėdos granito“ vyr. treneris): „Kaunantis su „Žalgiriu“, vyrams papildomos motyvacijos nereikia. Visi supranta, kad žaidžiant su tokiomis ekipomis, būtina atiduoti visas jėgas. Mes šį sezoną ne kartą įrodėme, kad galime kautis su kiekvienu varžovu. Džiugu, kad Vilniuje iškovojome tašką. Kaip reikiant pasipriešinome galingai ekipai ir net galėjome laimėti. Turėjome progų padvigubinti rezultatą. Visgi malonu, kad iškovojome ir tašką.“

Ernestas Veliulis („Klaipėdos granito“ įvarčio autorius): „Kovėmės, negailėdami jėgų, palaikėme vienas kitą sunkiose situacijose ir tai padėjo išsiveržti į priekį. Tik komandinio darbo dėka iškovojome tašką. Nuotaikos su kiekvienomis rungtynėmis vis gerėjo, komandoje atmosfera – puiki. Šeštadienį namuose žaisime su Marijampolės „Sūduva“, tad savų žiūrovų akivaizdoje stengsimės iškovoti pergalę.“

„Klaipėdos granito“ rungtynės su Marijampolės „Sūduva“ vyks Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje balandžio 19 d. (šeštadienį) nuo 16 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder