Klaipėdos „Atlantas“ vis dėlto rungtyniaus A lygoje

Klaipėdos „Atlantas“ vis dėlto rungtyniaus A lygoje

Džiugi žinia uostamiesčio futbolo mėgėjams - vasario 19 dieną LFF vykdomojo komiteto posėdžio metu nuspręsta, kad iki šiol A lygos licencijų negavę Klaipėdos „Atlanto“ ir „Palangos“ futbolo klubai šių metų sezone vis dėlto rungtyniaus A lygoje!

„Mūsų apskričiai buvo iškilęs pavojus šiais metais likti be A lygos komandų. Abu Klaipėdos apskrities klubai FK Atlantas ir FK Palanga, pagal sportinius principus, turėjo teisę šiais metais žaisti A lygoje,tačiau neįvykdę tam tikrų reikalavimų licencijų negavo. Teko atlikti be galo daug darbų per be galo trumpą laikotarpį, kad vykdomojo komiteto nariai, kuriuo esu ir aš, priimtų teigiamą sprendimą dėl abiejų mūsų Klaipėdos apskrities klubų.

Abu mūsų klubai 2019 metų sezone žais A lygoje!

Noriu padėkoti LFF vykdomojo komiteto nariams, pasveikinti FK Palanga atstovus ir fanus bei tarti Ačiū naujam FK Atlantas savininkui Vidui Adomaičiui už jo ryžtą ir pasiaukojimą.

Šis laikotarpis buvo sunkus visiems, bet kartu šias kliūtis įveikėme. Sveikinu Atlanto gerbėjus ir fanus“, - „Facebook“ paskyroje rašo KLFF Prezidentas Rimantas Žvingilas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder