Klaipėdos "Atlantas" keičia trenerį

Klaipėdos "Atlantas" keičia trenerį

Klaipėdos "Atlanto" trenerių stovykloje permainos - vyriausiojo trenerio poste Rimantą Žvingilą pakeitė Klaipėdos futbolo akademijos direktorius Romualdas Norkus.

50-metis futbolo strategas jau buvo pristatytas komandai ir "Atlante" dirbs iki sezono pabaigos.

Lietuvos futbolo federacijos I lygoje "Atlantas" šį sezoną rungtyniauja nesėkmingai - tarp dešimties ekipų kol kas tėra devintojoje pozicijoje (4 pergalės, 6 lygiosios ir 11 pralaimėjimų).

Tačiau permainos trenerių poste yra ne tik dėl rezultatų, bet ir dėl sušlubavusios R. Žvingilo sveikatos - pastarajam medikai diagnozavo širdies sutrikimų (jis net trumpam buvo paguldytas į ligoninę).

"Medikai uždraudė kurį laiką sportuoti. Žaisdavau veteranų ir miesto čempionatuose, dabar teks to atsisakyti. Juk visur nesuspėsi, negaliu persiplėšti", - ve.lt sakė R. Žvingilas.

Tiesa, buvęs profesionalus futbolininkas visiškai iš atlantiečių trenerio štabo nepasitraukia.

"Dirbsime visi kartu, - pabrėžė naujasis "Atlanto" strategas R. Norkus. - Tik priimtas sprendimas, kad aš būsiu vyriasiasis treneris, o kiti teiks savo patarimus. Juk iki sezono pabaigos liko vos šešios rungtynės. Tai laikinas mano darbas."

Pasiteiravus, ar šiam sprendimui įtakos turėjo prasti "Atlanto" rezultatai, R. Norkus atsakė: "Viskas tikriausiai turėjo įtakos. Iki sezono pabaigos sunku kažką kardinaliai pakeisti. Tačiau iki septintos vietos mus skiria vos vienas taškelis. Norime pakilti aukščiau. Fiziškai vyrų jau nebepakeisiu, bet psichologiškai įkvėpti daugiau pasitikėjimo ir optimizmo pasistengsiu".  

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder