Klaipėdos „Atlantas“ įsirašė antrąją pergalę

Klaipėdos „Atlantas“ įsirašė antrąją pergalę

Lietuvos futbolo A lygoje pergalę iškovojo Klaipėdos „Atlantas“, namuose rezultatu 2:1 nugalėjęs su vienu tašku čempionate liekantį „Panevėžį“.

Abi komandos rungtynes pradėjo nuo žvalgybos ir pirmąsias dešimt minučių veiksmas vyko daugiausiai aikštės viduryje.

15-ąją mačo minutę netoli šeimininkų baudos aikštelės buvo pargriautas Andrejus Karvackis, bet R. Ledesmos smūguotas kamuolys praskriejo šalia varžovų vartų.

23-ąją susitikimo minutę klaipėdiečiai kėlė pirmąjį kampinį prie svečių vartų. Baudos aikštelėje laisvas kamuolį priėmęs Andrius Bartkus iš dėkingos padėties šovė virš vartų. Greitai šeimininkai bandė tiksliu perdavimu į dėkingą smūgiui padėtį išvesti Darvydą Šerną, bet „Panevėžio“ vartininkas Marius Suvaizdis akimirka greičiau nei patyręs šeimininkų puolėjas suspėjo prie kamuolio.

39-ąją minutę, po to, kai panevėžiečiai pakėlė kampinį, šeimininkai iš karto surengė greitą išpuolį, kurio meru D. Dobrecovas iš arti pasiuntė kamuolį į „Panevėžio“ vartus.

Poilsio komandos išėjo „Atlantui“ pirmaujant rezultatu 1:0.

Jau pirmoji klaipėdiečių ataka antrojo kėlinio pradžioje baigėsi dar vienu įvarčiu į „Panevėžio“ vartus. Patyręs D. Šernas tiksliu smūgiu nuginklavo panevėžiečių vartininką M. Suvaizdį.

68-ąją sustikimo minutę panevėžiečiams pavyko įmušti. Komandos kapitonas Paulius Janušauskas iš 16 metrų nuotolio stipriu smūgiu į viršutinį vartų kampą nuginklavo „Atlanto“ vartininką ir sušvelnino rezultatą.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos panevėžiečiai apgulė šeimininkų vartus ir paskutinąją mačo minutę turėjo progą išlyginti rezultatą, bet „Atlanto“ vartininkas sugebėjo kamuolį nukreipti į kampinį. Susitikimas baigėsi rezultatu 2:1.

„Atlantas“ įsirašė 6-ąją tašką.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder