Klaipėdoje varžosi pajėgiausi Lietuvos jauniai lengvaatlečiai

Klaipėdoje varžosi pajėgiausi Lietuvos jauniai lengvaatlečiai

Penktadienį Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje prasidėjo ir dar šeštadienį vyks Lietuvos jaunių lengvosios atletikos pirmenybės. Į uostamiestį sugužėjo per 450 įvairių Lietuvos miestų ir rajonų geriausi jaunių (iki 18 metų) amžiaus grupės lengvaatlečiai.

Penktadienį varžybos tęsis iki 17 val. Šeštadienį lengvaatlečiai į kovą kils nuo 10.30 val. ir pirmenybės tęsis iki bemaž 16 val.

Pasak Lietuvos jaunių lengvosios atletikos vyr. rinktinės trenerės Zitos Tindžiulienės, šios varžybos yra svarbios, kadangi po jų bus sudaryta Lietuvos jaunių rinktinė, kuri atstovaus mūsų šaliai Baltijos šalių jaunių lengvosios čempionate. Įdomu pastebėti tai, kad Baltijos šalių pirmenybės taip pat vyks Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje kovo 7 dieną.

Be to, vasario 21-22 dienomis Klaipėdoje vyks ir Lietuvos suaugusiųjų ir jaunimo uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionatai.

"Mums didžiulė garbė, kad Klaipėdos lengvosios atletikos mokykloje vyksta svarbiausios šalies ir Baltijos šalių pirmenybės. Džiugu, kad mumis pasitiki. Maniežo užimtumas ir aktyvumas - didelis. Malonu Klaipėdoje matyti tiek daug sportiškai ir azartiškai nusiteikusio jaunimo", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos renginių organizatorius, laikinai direktoriaus pareigas einantis Darius Raišutis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder