Klaipėdoje rungtynės dėl LKL bronzos – birželio pirmąją

Klaipėdoje rungtynės dėl LKL bronzos – birželio pirmąją

Klaipėdos „Neptūnas“ „Tete-a-Tete Casino-LKL“ mažojo finalo iki trijų pergalių serijoje kausis su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Pastarieji pusfinalio kovoje rezultatu 1:3 nusileido Panevėžio „Lietkabeliui“.

Pirmosios rungtynės dėl bronzos medalių vyks jau gegužės 29 dieną (pirmadienį) 18 val. Vilniuje, antrosios serijos rungtynės – birželio 1 dieną (ketvirtadienį) 18 val. Klaipėdoje. Trečiosios rungtynės – birželio 4 dieną (sekmadienį) 17 val. Vilniuje.

Jei reikės ketvirtų ir penktų serijos rungtynių, jos atitinkamai vyks birželio 7 (trečiadienį) ir birželio 10 (šeštadienį) dienomis.rrrrruyyyyyrrrrrrr

"Lietuvos rytas" praėjusį sezoną iškovojo bronzos, o "Neptūnas" - sidabro medalius. Priminsime, kad pernai klaipėdiečiai LKL pusfinalio serijoje 3:2 eliminavo vilniečius - lemiamos serijos iki trijų pergalių rungtynės buvo laimėtos ne bet kur, o "Lietuvos ryto" komandos aikštelėje.

Taigi, "Lietuvos rytas" žūtbūt norės reabilituotis ne tik dėl šio sezono pusfinalio pralaimėjimo "Lietkabeliui", bet ir norės "Neptūnui" atkeršyti už pernykštį sezoną. 

Jau rytoj pasidės „Neptūno“ bilietų prekyba į Klaipėdoje vyksiančias LKL mažojo finalo rungtynes. Bilietus platina Bilietai.lt. Sekite naujienas „Neptūno“ facebook profilyje ir viską sužinosite pirmieji.

Primename, kad abonementų turėtojams bilietų pirkti nereikia. Šio sezono abonementai galioja ir į mažojo finalo serijos rungtynes.

Klaipėdos krepšinio sirgaliai, būkite aktyvūs. Jūsų palaikymas "Neptūnui" šioje serijoje - itin reikalingas. Istoriją kurkime kartu.maz ryt sok

Reguliariajame LKL čempionate „Neptūnas“ ir „Lietuvos rytas“ pasidalijo po 2 pergales. „Neptūnas“ iškovojo abi pergales Klaipėdoje - 2016 m. spalio 30 dieną – 79:78 ir 2017 m. sausio 21 dieną – 85:78.

„Lietuvos rytas“ laimėjo Vilniuje - 2016 m. gruodžio 30 dieną – 78:75 ir 2017 m. balandžio 8 dieną – 82:62.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder