Klaipėdoje - pamario derbis

Klaipėdoje - pamario derbis

Penktadienį 18 val. Klaipėdos "Neptūno-Akvaservis" krepšininkai Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate savo aikštėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) susitiks su "Šilutės" ekipa. Šiomis rungtynėmis prasidės trečiasis NKL čempionato ratas.

Nuo šiol NKL komandos yra padalintos į du skirtingų pajėgumų grupes. Tiek klaipėdiečiai, tiek šilutiškiai pateko į pajėgesnių ekipų aštuntuką ir kausis tarpusavyje. NKL čempionate pirmauja Marijampolės "Sūduva-Mantinga" (23 pergalės, 5 pralaimėjimai), antrąją vietą užima Šakių "Vytis" (21 pergalė, 7 pralaimėjimai), trečiąją-penktąją vietas - Telšių "Telšiai", Joniškio "Delikatesas" ir Palangos "Kuršiai" (17 pergalių, 11 pralaimėjimų).

Klaipėdiečiai (16 pergalių, 12 pralaimėjimų) turnyro lentelėje užima 6 vietą.

Dar į pajėgiausių ekipų aštuntuką pateko Vilniaus "Perlas" (15 pergalių, 13 pralaimėjimų) ir Šilutės "Šilutė" (15 pergalių, 13 pralaimėjimų).

"Neptūnas-Akvaservis" ir "Šilutė" šį sozoną jau susitiko du kartus ir pasidalijo po pergalę. 2018 metų lapkričio 10 dieną Klaipėdoje rezultatu 95:79 pajėgesni buvo šilutiškiai, tačiau 2019 metų sausio 4 dieną Šilutėje klaipėdiečiai atsirevanšavo taip pat dviženkliu taškų skirtumu - 88:74.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder