Klaipėdoje - LKL "Žvaigždžių diena"

Klaipėdoje - LKL "Žvaigždžių diena"

Klaipėdos krepšinio pasaulyje - neeilinis įvykis: pirmą kartą šalies istorijoje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) "Žvaigždžių dieną" planuojama surengti Vakarų Lietuvoje.

Renginys, kuriame turėtų spindėti ryškiausios Lietuvos krepšinio žvaigždės, numatomas 2012 metų kovo 3 dieną "Švyturio" arenoje.

Kol kas apie tai LKL jokios informacijos neplatina.

"Vakarų ekspreso" žiniomis, išsamiai pranešti apie šį renginį ir jame planuojamus siurprizus ketinama tik kitų metų sausio pradžioje. Taip pat dar nėra pradėti platinti ir bilietai.

Planuojama, kad bilietai prekyboje pasirodys 2012 metų sausį.

Tarp krepšinio specialistų sklinda kalbos, kad Klaipėda pasirinkta dėl kompaktiškos ir jaukios "Švyturio" arenos.

Anot Klaipėdos krepšinio federacijos prezidento Algirdo Vaicekausko, kad mūsų mieste organizuojamas tokio rango renginys - tai didelis įvertinimas.

"Džiugu, kad krepšinio atstovai šį renginį patikėjo Klaipėdai. Kita vertus, tokį renginį seniai galėjome organizuoti uostamiestyje, tačiau neturėjome didžiulės arenos. Dabar situacija pasikeitusi - "Švyturio" arena tam puikiai tinka, - kalbėjo A. Vaicekauskas.

- Tai bus mums naujas iššūkis. Turime visas sąlygas rengti aukščiausio lygio krepšinio turnyrus, norėtųsi, kad Klaipėdai būtų patikėta organizuoti ir daugiau grandiozinių bei visai Lietuvai svarbių krepšinio renginių. Vienas iš jų galėtų būti ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiosios taurės finalinis turnyras. Klaipėdiečiai gali sutraukti ne ką mažiau žmonių, nei Kaunas ar Vilnius", - pridūrė jis.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder