Klaipėdietė Agnė Kaubrytė - planetos čempionė

Klaipėdietė Agnė Kaubrytė - planetos čempionė

Klaipėdos "Herkaus" sporto klubo atstovė Agnė Kaubrytė savo atletišku kūnu bei grakštumu pavergė fitneso (kūno rengybos) sporto komisijos narius - 21-erių mergina planetos fitneso pirmenybėse kopė ant olimpo viršūnės.

Klaipėdos studentė Vienoje (Austrija) vykusiame WFF-WBBF pasaulio mėgėjų čempionate modelių kategorijoje neturėjo lygių tarp dalyvių iki 21 metų, o tarp vyresnių už save atlečių liko antra.

Tuoj po šių pirmenybių A. Kaubrytė išskubėjo į dar svarbesnes varžybas - į Slovakijos Brusno Kupele kurorte rengiamą profesionalų pasaulio čempionatą.

Šių varžybų svarbą atspindi ir prizinis fondas, kuris siekė net 20 tūkst. eurų (maždaug 70 tūkstančių litų).
Klaipėdietė šiose varžybose, kuriose dalyvavo net Pietų Amerikos, Meksikos, Indijos, Irano ir kitų tolimų valstybių, taip pat liko pastebėta - pelnė žiūrovų simpatijas bei kopė ant trečiojo prizininkių pakylos laiptelio.

A. Kaubrytės grupėje dalyvavo visame pasaulyje puikiai pažįstama slovakė Eva Martinkova, kuri ir tapo varžybų nugalėtoja.

"Agnė įrodė, kad gali būti tarp lyderių ne tik Lietuvoje, Europoje, bet ir visame pasaulyje. Ji tikra šaunuolė. Tai darbšti, valinga ir itin perspektyvi mergina. Agnė pasižymi itin stipriu charakteriu, kuris jai ir padeda siekti užsibrėžtų tikslų", - apie savo auklėtinę itin šiltai atsiliepė taip pat ne kartą Europos ir planetos pirmenybėse tarp kultūrisčių dominavusi Zita Satkauskaitė.

Ši "Herkaus" sporto klubo trenerė taip pat pasižymi ir įspūdinga jėga - ne kartą gerino ir Lietuvos jėgos dvikovės rekordus.


FITNESO ATSTOVĖ. A. Kaubrytė per pastarąją savaitę varžėsi ir laurus iškovojo pasaulio mėgėjų (Austrijoje) ir profesionalų (Slovakijoje) varžybose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder