Klaipėdiečiai - tarptautinio turnyro nugalėtojai

Klaipėdiečiai - tarptautinio turnyro nugalėtojai

Klaipėdos futbolo mokyklos ir Centrinio stadiono sporto salėse vyko tarptautinis dvylikamečių vaikų mažojo futbolo turnyras. Jame dalyvavo 10 komandų iš Rusijos ir Lietuvos. Mūsų miestui atstovavo net keturios Klaipėdos futbolo mokyklos ekipos. Viena iš jų, treniruojama Romualdo Norkaus, tapo turnyro nugalėtoja.

Pagal turnyro sistemą dviejuose pogrupiuose kovėsi po 5 komandas. Po dvi aukščiausias vietas užėmusios komandos su "auksiniais" įskaitiniais taškais pateko į pirmąją finalinę grupę, kur kovojo dėl I-IV vietų.

Likusios komandos rungėsi antrojoje finalinėje grupėje dėl V-VIII vietų.

Klaipėdos FM-N1 penketukas, treniruojamas R. Norkaus, pirmajame etape pasiekė visas keturias pergales (rezultatu 2:0 įveikė savo kolegas FM-N2, vienodais rezultatais 2:1 nugalėjo Kaliningrado "Junost-1" ir FK "Šilutę" bei rezultatu 1:0 palaužė Gargždų "Bangą").

B grupėje užėmusi pirmąją vietą, klaipėdiečių pirmoji ekipa su trimis "auksiniais" taškais pateko į finalinį ketvertą. A grupėje klaipėdiečių komandos žaidė ne taip sėkmingai ir į finalinį ketvertą nepateko.

Finaliniame etape Klaipėdos FM-N1 penketukas atkaklioje kovoje 0:0 sužaidė lygiosiomis su Plungės "Babrungu" ir 1:0 nugalėjo Kretingos sporto mokyklą.

Finaliniame etape surinkusi 7 taškus Klaipėdos futbolo mokykla tapo turnyro nugalėtoja. Antrąją vietą užėmė Kretingos SM, trečiąją - FK "Šilutės" penketukas.

Į turnyro simbolinę rinktinę pateko vienas klaipėdietis. Geriausiu gynėju pripažintas Lukas Grinkevičius (FM-N1). Asmeniniais prizais taip pat buvo apdovanoti savo komandose naudingiausiais žaidėjais pripažinti Erikas Kirjanovas (FM-N1), Luka Ruškys (FM-N2), Vitalijus Dmitrakovas (FM-T1) ir Matas Agurkis (FM-T2).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder