Kitą sezoną Kauno "Žalgiris" vilkės naują aprangą

Kitą sezoną Kauno "Žalgiris" vilkės naują aprangą

Lietuvos krepšinio vicečempiono Kauno "Žalgirio" krepšininkai artėjantį sezoną vilkės sporto aprangos gamintojos akcinės bendrovės "Audimas" pasiūtą aprangą.

"Mūsų pagrindiniai tikslai ieškant aprangos tiekėjų, kad apranga būtų patogi žaidėjams ir kad ji būtų pasiekiama klubo sirgaliams, - antradienį Kaune surengtame specialiame naujosios aprangos pristatyme sakė "Žalgirio" klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. - Esame patenkinti, kad krepšininkai vilkės savus, lietuviškus marškinėlius. Kuriant aprangos modelius, dalyvavo ir patys žaidėjai - jie galėjo iš anksto pasimatuoti sportinius kostiumus ir išsakė savo pageidavimus bei pastebėjimus".

Pasak Kauno klubo atstovų, krepšininkams per sezoną reikia apie dešimt aprangos komplektų.

"Šis mūsų įvertinimas - ir didelė garbė, tačiau kartu ir didelė atsakomybė. Krepšininkų apranga - svarbi žaidimo detalė, nes žaidėjai turi su ja gerai jaustis. Kurdami aprangą, panaudojome visas įmonės žinias,technologijas ir patirtį. Siekėme, kad apranga būtų išskirtinė ir kartu patogi", - kalbėjo "Audimo" prekinio ženklo direktorius Arvydas Povilaitis.

Naująją aprangą pirmieji pasimatavo šiuo metu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine besitreniruojantys žalgiriečiai Mantas Kalnietis ir Paulius Jankūnas.

"Malonu vėl apsivilkti žalius mano gimtosios komandos marškinėlius. Šiemetinis jų dizainas dvelkia istorija, kuria mes didžiuojamės. Kiekvienose rungtynėse stengsimės šią istoriją pergalingai tęsti", - sakė po metų į "Žalgirį" sugrįžęs P. Jankūnas.

"Apranga labai lengva, o ar patogi, pamatysime, kai pradėsime žaisti", - kalbėjo M. Kalnietis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder