Ketvirtadienį Klaipėdoje – dvikova su vicečempionu

Ketvirtadienį Klaipėdoje – dvikova su vicečempionu

„Klaipėdos granitas“ artimiausias Lietuvos futbolo A lygos rungtynes žais kovo 19 d. (ketvirtadienį) 17 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje. Varžovas – Lietuvos vicečempionas - Pakruojo "Kruojos" klubas.      

Pakruojiečiai kol kas pirmenybėse itin neblizga – su 4 taškais užima septintąją turnyro lentelės vietą. Jie pirmose rungtynėse namuose rezultatu 1:3 (0:0) nusileido Marijampolės „Sūduvai“, antrose rungtynėse Vilniuje sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su „Trakais“ ir trečiose rungtynėse namuose rezultatu 1:0 (1:0) įveikė pirmenybių debiutantą - Utenos „Utenį“.

„Klaipėdos granitas“ su 3 taškais (1 pergalė ir 2 nesėkmės) kol kas turnyro lentelėje žengia aštunti, tačiau paskutinėse rungtynėse įrodė, kad gali nukauti ir pačius rimčiausius priešininkus. Granitiečiai Klaipėdoje, rungtyniavę svečių teisėmis, rezultatu 1:0 (0:0) nugalėjo šiuo metu pirmenybėse lyderiaujantį Klaipėdos „Atlantą“.

Reikia tikėtis, kad „Klaipėdos granitas“ surado savo žaidimą ir nuo šiol dažniau klaipėdiečius džiugins gražiu žaidimu bei pergalėmis.

Iš ankstinius bilietus į „Klaipėdos granito“ ir „Kruojos“ rungtynes galite įsigyti internetu ČIA

Primename, kad pirkti išankstinius bilietus internetu apsimoka, kadangi jie yra pigesni, nei rungtynių dieną Klaipėdos centrinio stadiono bilietų kasose.

Dar prieš sezono pradžią „Klaipėdos granitas“ ir „Kruoja“ uostamiestyje žaidė draugiškas rungtynes ir tąkart pergalę rezultatu 1:0 (0:0) iškovojo pakruojiečiai. Tąkart komandos žaidė apylygiai, ir tik 83 dvikovos minutę granitiečiai praleido vieną įvartį. Granitiečių vartus nuginklavo Tomas Birškys.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder