Kęstutis Ivaškevičius pabudo iš komos

Kęstutis Ivaškevičius pabudo iš komos

Vakar LFF „Pirmos“ lygos rungtynėse tarp „Palangos“ ir Alytaus „Dainavos“ klubų dėl sustojusios širdies sąmonę praradęs pajūrio komandos saugas Kęstutis Ivaškevičius jau bendravo su artimaisiais.

Sekmadienį apie tai oficialiai pranešė Palangos futbolo klubas. Po sukeltos dirbtinės komos atsibudęs futbolininkas nestokojo humoro jausmo ir pirmiausia pasiteiravo: „Ar komanda laimėjo?“

Klaipėdoje vykusias rungtynes „Palanga“ laimėjo rezultatu 4-2, o klubas ir futbolo gerbėjai linki K.Ivaškevičiui kuo greičiau pasveikti.

Vakar LFF „Pirmos“ lygos rungtynėse tarp „Palangos“ ir Alytaus „Dainavos“ klubų dėl sustojusios širdies sąmonę praradęs pajūrio komandos saugas Kęstutis Ivaškevičius jau bendravo su artimaisiais. Sekmadienį apie tai oficialiai pranešė Palangos futbolo klubas. Po sukeltos dirbtinės komos atsibudęs futbolininkas nestokojo humoro jausmo ir pirmiausia pasiteiravo: „Ar komanda laimėjo?“ Klaipėdoje vykusias rungtynes „Palanga“ laimėjo rezultatu 4-2, o klubas ir futbolo gerbėjai linki K.Ivaškevičiui kuo greičiau pasveikti.

Daugiau: http://www.ivartis.net/lietuva/k-ivaskeviciaus-bukle-gereja/41592?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txtVakar LFF „Pirmos“ lygos rungtynėse tarp „Palangos“ ir Alytaus „Dainavos“ klubų dėl sustojusios širdies sąmonę praradęs pajūrio komandos saugas Kęstutis Ivaškevičius jau bendravo su artimaisiais. Sekmadienį apie tai oficialiai pranešė Palangos futbolo klubas. Po sukeltos dirbtinės komos atsibudęs futbolininkas nestokojo humoro jausmo ir pirmiausia pasiteiravo: „Ar komanda laimėjo?“ Klaipėdoje vykusias rungtynes „Palanga“ laimėjo rezultatu 4-2, o klubas ir futbolo gerbėjai linki K.Ivaškevičiui kuo greičiau pasveikti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder