Kelias į olimpiadą - per šokius

Kelias į olimpiadą - per šokius

Penktadienį nuo vidurdienio iki vakaro Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centrą sujudino respublikinis sporto ir meno festivalis "Vaikai - olimpinės gėlės 2016". Įspūdingas sportines ir šokių programas demonstravo bemaž 900 vaikų iš įvairių Lietuvos kampelių.

Šventės atidarymo ceremonijoje vaikus, jų tėvelius ir žiūrovus sveikino renginio organizatoriai "Viesulo" sporto centro direktorius Edmundas Klimas bei Klaipėdos sportinių šokių klubo "Gracija" prezidentė Violeta Masiulienė.

"2016 metai mums, sportininkams, yra labai svarbūs. Juk tai olimpiniai metai. Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės - svarbiausias šių metų įvykis. Mes šįkart Klaipėdoje visi kartu sukursime tikrą šventę ir pasijusime lyg Brazilijoje", - prieš prasidedant renginiui kalbėjo V. Masiulienė.

Pasak E. Klimo, sportiški ir tikslų siekiantys vaikai - mūsų ateitis.

"Noriu padėkoti tėveliams, kurie savo vaikus veda į treniruotes, rūpinasi jais, aukoja savo laiką. Visa tai dėl mūsų bendros ateities. Smagu žiūrėti, kaip vaikai siekia tikslų ir tobulėja. Tikiu, kad šie vaikai išaugs dorais ir sąžiningais piliečiais", - teigė E. Klimas.

Iš viso savo programas, susijusias su Brazilija ir olimpinėmis žaidynėmis, pristatė bemaž pusšimtis įvairių sportinės aerobikos ir šokių kolektyvų. Vaikams buvo įteikti dalyvio diplomai ir taurės. Renginio pabaigoje visi vaišinosi įspūdingu tortu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder