Justina Matuzonytė - žaviausia tarp žavių

Justina Matuzonytė - žaviausia tarp žavių

Artėjant Šv. Valentino - meilės dienai baigėsi daugiau nei dvi savaites trukęs "Vakarų ekspreso" žaviausios Klaipėdos moterų krepšinio klubo "Fortūna" krepšininkės rinkimai, o jų metu daugiausiai simpatijų sulaukė 197 cm ūgio žaidėja Justina Matuzonytė.

Už ją portale www.VE.lt savo balsus atidavė net 1356 lankytojai. J. Matuzonytė daugiau nei 100 balsų aplenkė savo artimiausią konkurentę - Aistę Navickaitę (1215 balsų). Kitos merginos neperkopė 500 balsų ribos.

Pavyzdžiui, 2013 metų analogiško konkurso nugalėtoja Agnė Černeckytė šiemet surinko 353 balsus, o 2013 metais jos balsų kraitis buvo kur kas didesnis - 1256 balsai.

"Fortūnos" merginos ne tik greitos, veržlios, tikslios, susikaupusios ir kovingos, bet ir spinduliuoja moterišku žavesiu.

Širdis - neužkariauta

Konkurso nugalėtojai įteiktas diplomas, gėlių puokštė bei pagrindinis prizas - galimybė pasilepinti grožio procedūromis "Provanso kvapų SPA".

"Visiškai nesitikėjau laimėti. Malonu, kad sirgaliai balsų daugumą skyrė man. Merginoms dėmesys visada patinka. Džiugu, kad panašiais konkursais yra atkreipiamas dėmesys į moterų krepšinį", - sakė "Vakarų ekspreso" konkurso nugalėtoja.

Tačiau netrukus ji pridūrė, kad jai šiemet dar malonesni būtų ne asmeniniai, o komandiniai laimėjimai.

"Norėtųsi pasipuošti Lietuvos moterų krepšinio lygos medaliais. To visa mūsų komanda siekia iš visos širdies", - teigė "Fortūnos" žaidėja.

Dėmesio vaikinai, J. Matuzonytės širdis dar nėra užkariauta, tad paskubėkite.

"Esu laisva, tad krepšinio sirgaliai dar turi vilčių", - šypsosi mergina.

J. Matuzonytė vadovaujasi optimistiniu posakiu: "Nėra to blogo, kas neišeitų į gera."

Būsimoji kineziterapeutė

J. Matuzonytė gimė Rokiškyje, tačiau į Klaipėdą ją atviliojo ne tik siekis krepšinio karjeros aukštumų, bet ir pajūrio grožis bei studijos Klaipėdos universitete.

"Studijuoju kineziterapijos specialybę. Esu antrakursė. Nors dėl įtempto treniruočių grafiko tenka praleisti nemažai paskaitų, mokslai sekasi puikiai, studijuoju tai, kas man patinka ir yra įdomu", - dėstė mintis pokalbininkė.

Dėl intensyvaus sporto ir studijų mergina daug laisvo laiko neturi, tačiau visada jį stengiasi išnaudoti turiningai.

"Patinka pasivaikščioti pajūriu, Klaipėdos senamiesčiu. Man šis miestas labai gražus ir artimas. Prie Klaipėdos pripratau gana greitai. Šis miestas mane sužavėjo grožiu ir unikalumu. Jei po įtemptų treniruočių turiu jėgų - susitinku su draugais, o jei ne - mėgstu žiūrėti filmus ir ilsėtis namuose", - aiškino "Fortūnos" krepšininkė.

Vasaros paaukotos rinktinėms

J. Matuzonytė pasakojo, jog nuo pat mažens buvo judri mergaitė.

"Mokykloje labai patiko kūno kultūros pamokos, per jas žaisdavome kvadratą arba rungdavomės estafetėse. Tėtis pasiūlė išbandyti krepšinį ir atvedė mane į pirmąją krepšinio treniruotę. Kadangi mano amžiaus mergaičių grupės nebuvo, teko pradėti sportuoti su vyresnėmis. Pradžia buvo sunki - teko vytis jau ne pirmus metus sportuojančias komandos drauges, tačiau po truputį įsivažiavau ir, bėgant laikui, supratau, kad noriu savo ateitį sieti su šia sporto šaka", - pabrėžė mergina.

Ji pasidžiaugė, kad "Fortūnos" kolektyvas labai draugiškas ir ją priėmė lyg šeimos narę.

"Įsilieti į komandą nebuvo sunku, nes visas kolektyvas priėmė labai draugiškai, o su kai kuriomis merginomis jau buvome pažįstamos Lietuvos jaunimo rinktinėse. Patirties iš Lietuvos rinktinių turiu įvairios. Teko patirti nemažai skaudžių pralaimėjimų, tačiau tai tik užgrūdino ir paskatino dirbti dar daugiau bei sunkiau. Kiekviena vasara, praleista rinktinėje, suteikė daug naudingos patirties, leido geriau pažinti krepšinio lygį kitose šalyse", - kalbėjo J. Matuzonytė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder