Jaunajai kartai - sunkiaatlečių treniruotės

Jaunajai kartai - sunkiaatlečių treniruotės

Klaipėdos sunkiosios atletikos centre verda gyvenimas - čia nuolat stovyklauja įvairių Lietuvos miestų perspektyviausi sunkiaatlečiai, treniruojasi ir gyvena Lietuvos rinktinės nariai bei kartais apsilanko ir jaunoji karta.

Šįkart svečiavosi ir funkcines treniruotes, itraukiant sunkiosios atletikos elementus, išbandė "Vitės" progimnazijos moksleiviai.

Treniruotes vaikams vedė "Viesulo" sporto centro treneriai, praeityje tapę Europos jaunimo prizininkais, daugkartiniais Lietuvos čempionais ir prizininkais Vincas Šlevinskis ir Algimantas Trajanauskas.

Vaikai ir "Vitės" progimnazijos kūno kultūros mokytoja Jūratė Ežerskienė po treniruotės liko pasikrovę energijos ir su šypsenomis veiduose.

"Bendradarbiaujame su "Vitės" progimnazija, kviečiamės juos į savo treniruotes. Įsiliejome į projektą "Sportas kitaip - pozityvi energija ir gera nuotaika". Vaikams pakeisti aplinką ir pasportuoti kitaip - naudinga. Mes atliekame pratimus, kurie padeda formuoti taisyklingą laikyseną, stiprina pilvo presą ir visus kūno raumenis. Tai vaikams išties naudinga", - džiaugėsi "Viesulo" sporto centro sunkiosios atletikos treneriai.

PO TRENIRUOTĖS. "Vitės" progimnazijos moksleiviai su "Viesulo" sporto centro sunkiosios atletikos treneriais ir geriausiais sunkiaatlečiais įsiamžino nuotraukoje.

Asmeninio archyvo nuotr.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder