Jadvygai Putinienei - planetos sidabras!

Jadvygai Putinienei - planetos sidabras!

Malagoje (Ispanija) vykstančiame XXIII pasaulio veteranų lengvosios atletikos čempionate sėkmingai startavo Lietuvai atstovaujantys Klaipėdos sporto klubo "Ąžuolas" atstovai - iškovotas sidabro medalis.

Šis medalis atiteko klaipėdietei Jadvygai Putinienei (M70) - nusviedė ietį 23,39 m. Planetos pirmenybėse ji gali iškovoti ir daugiau medalių - dar mes svarstį ir dalyvaus metimų penkiakovės varžybose.

Klaipėdos universiteto sporto klubo pirmininkė Genovaitė Avižonienė (M65) buvo septinta šuolio į aukštį sektoriuje. Ji peršoko 1,07 m kartį.

REKORDININKĖ. Genovaitė Avižonienė net traumuota koja šuolio į aukštį varžybose užėmė septintąją vietą ir pasiekė Lietuvos veteranų (M65) rekordą.

ŠAUNUOLIS. Mantas Semčenka (priekyje) pateko į į 100 m bėgimo (57 dalyviai) finalą.

Mantas Semčenka (V35) pateko į 100 m bėgimo (57 dalyviai) finalą ir čia iškovojo aštuntąją vietą. Jo rezultatas - 11,33 sek. (pusfinalio rezultatas - 11,11 sek.).

"Mantas šiemet tapo veteranu ir pirmą kartą dalyvaudamas tokio rango varžybose žiemą Europos pirmenybėse Madride (Ispanija) buvo ketvirtas, o dabar pasaulyje - aštuntas. Gera pradžia", - džiaugėsi "Ąžuolo" sporto klubo pirmininkė Žiedūna Bielinienė.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder