Iš Rusijos - su visų spalvų medaliais

Iš Rusijos - su visų spalvų medaliais

"Klaipėdos kovo" jaunieji regbininkai iš Kaliningrade vykusio tarptautinio turnyro, kuriame varžėsi per 30 komandų iš Rusijos, Kazachstano, Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos, į Klaipėdą grįžo su aukso medaliais ir nugalėtojų taure.

"Klaipėdos kovo" atstovai šįkart susijungė su draugais iš Jelgavos (Latvija) RK "Mitava" klubu ir pademonstravo brolišką jėgą.

Ši jungtinė jaunučių komanda net 45:0 įveikė Kazachstano atstovus, vėliau 50:5 nukovė Kaliningrado apskrities komandą, bet 10:15 nusileido pajėgiai rusų "Tvėres" ekipai.

Antrąją turnyro dieną pusfinalyje po labai atkaklios kovos paskutinėmis rungtynių sekundėmis 5:0 įveiktas galingas varžovas iš Tatarstano (Rusija), o finale 15:10 per pratęsimą palaužta Šiaulių SM "Klevo" komanda.

Puikiai iš klaipėdiečių rungtyniavo Jonas Vitkauskis, Ervinas Perkauskas ir Daniilas Sulimas.

Klaipėdiečiai spindėjo ir kitų amžiaus grupių varžybose. RK "Mitava" jaunių ekipą labai sustiprino geležine gynyba ir puikiomis atakomis pasižymintis Klimentas Geršebekas. Klaipėdiečio padedami latviai po nuožmių kovų iškovojo sidabro medalius. Klaipėdiečiai Gvidas Beriozkinas ir Ramūnas Reika padėjo latvių vaikų komandai iškovoti bronzos medalius.

"Labai džiaugiuosi šiuo puikiu Latvijos draugų pasiūlymu. Pasisemta daug tarptautinės ir aukšto lygio patirties, užmegzta draugiškų kontaktų, aplankyti Tilžės, Zilinagradsko bei Karaliaučiaus muziejai", - džiaugėsi "Klaipėdos kovo" treneris Donatas Streckis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder