Iš rinktinės pašalinti du futbolininkai

Iš rinktinės pašalinti du futbolininkai

Lietuvos futbolo rinktinės treneriams teko imtis griežtų sankcijų. Šiuo metu Šri Lankoje antroms draugiškoms rungtynėms su šios šalies rinktine besirengianti Lietuvos rezervinė B rinktinė atsisveikino su dviem futbolininkais.

Lietuvos rinktinės treneriai už drausmės pažeidimus iš komandos treniruočių stovyklos pašalino Tadą Eliošių ir Vytautą Lukšą.

"Futbolininkų drausmės pažeidimai nėra ir nebus toleruojami, todėl teko priimti tokį griežtą sprendimą - pirmą per mano darbą Lietuvos rinktinėje. Drausmės pažeidimai yra nepagarba rinktinės kolektyvui, komandos draugams ir visam futbolui. Atvažiavome ne atostogauti. Į rezervinę rinktinę pakviesti jauni žaidėjai mums neįprastomis ir sunkiomis oro sąlygomis su užsidegimu lieja prakaitą treniruotėse, nori parodyti save, nori įrodyti, kad gali pretenduoti artimiausiu metu papildyti nacionalinę komandą. Deja, vyresni žaidėjai parodė nepagarbą visam kolektyvui ir tai privertė imtis griežčiausių priemonių - šalinti juos iš komandos", - teigė Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.

Lietuvos rinktinę priversti palikti T. Eliošius ir V. Lukša jau išvyko iš Šri Lankos ir nedalyvaus draugiškose rungtynėse, kurios vyks šiandien.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder