Iš Olandijos - 24 medaliai

Iš Olandijos - 24 medaliai

Olandijoje vykusiame atvirame karatė kiokušin čempionate Klaipėdos "Shodan" mokyklos auklėtiniai iškovojo net 24 medalius: po 7 aukso ir sidabro bei 10 bronzos.

Klaipėdiečių pavardės skambėjo tarp maždaug 300 karatistų iš 10 skirtingų šalių.

Tarp prestižiškiausios jaunių amžiaus grupės lengviausio svorio dalyvių puikiai pasirodė šių metų Europos čempionato bronzos medalių laimėtojai Vilius Lipnickas ir Olegas Zemlianskis. Abu shodaniečiai įveikė atrankines kovas bei susitiko finale. Po gražios ir atkaklios finalo kovos nugalėtoju buvo paskelbtas Vilius.

Taip pat čempionais savo amžiaus ir svorio kategorijose tapo Ugnė Drungilaitė, Gustas Petrošius, Motiejus Pauliukevičius, Maidas Tarvydas, Ignas Andriekus ir Benas Diovkšas.

Vicečempiono vardus iškovojo Vilius Pinikas, Saimonas Pinikas, Vilius Valatka, Laura Žvaginytė, Sergejus Zemlianskis ir Arvydas Rubinas.

Bronzos medaliais pasipuošė Gabrielė Zakaraitė, Aronas Valašinas, Nedas Gvezdauskas, Julija Balčiūtė, Benedikta Abaravičiūtė, Ainaras Vaizgėla, Benas Jankauskas, Dovydas Martišius, Monika Ryžkovaitė ir Jonas Kundrotas.

"Shodan" mokyklos vadovas Lukas Kubilius džiaugiasi, kad auga nauja perspektyvi sportininkų karta, o ir senieji taip pat neužleidžia lyderių pozicijų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder