Iš Lenkijos Klaipėdos "Baltai" grįžo su sidabru

Iš Lenkijos Klaipėdos "Baltai" grįžo su sidabru

Tik mušant baudinius finale nusisukusi sėkmė neleido jauniesiems Klaipėdos futbolo mokyklos auklėtiniams apginti Lenkijoje vykstančio tarptautinio vaikų futbolo turnyro "Wisla Plock Youth Cup" nugalėtojų vardų.

Trečiąjį kartą Plocke surengtame tarptautiniame vaikų futbolo turnyre "Wisla Plock Youth Cup 2017" kartu su šeimininkais dėl nugalėtojų taurės kovojo 14 ekipų iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Estijos ir Suomijos.

Uostamiesčio garbę šiose varžybose gynė praėjusiais metais šį turnyrą laimėję, po "Baltų" vėliava susibūrę, 2006-2007 metais gimę Rimanto Skersio treniruojami Klaipėdos futbolo mokyklos auklėtiniai.

Savo grupėje klaipėdiečiai nugalėjo Plocko "Wisla" (3:1), "Jekabpilis" iš Latvijos (4:0) ir Varšuvos FFA (1:0) bei sužaidė lygiosiomis su Kauno "Tauru" (0:0), Varšuvos "Escola" (1:1) ir "Vantaa" iš Suomijos (1:1). Nė karto nepralaimėję mūsiškiai pateko į pusfinalį, kuriame susitiko su Torunės "Juventus". Lenkai įveikti 1:0.

Finale "Baltų" laukė dvikova su gerai pažįstamu Vilniaus "Žalgiriečiu".

Pernai šiame turnyre klaipėdiečiai vilniečius pusfinalyje įveikė po baudinių serijos ir užtvėrė jiems kelią į finalą. Scenarijus pasikartojo.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių. Tačiau mušant baudinius šį kartą sėkmė šypsojosi "Žalgiriečiui", kuris ir tapo turnyro nugalėtoju.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder