Iš Europos čempionato - su laurais

Iš Europos čempionato - su laurais

Estijos sostinėje Taline vykusiame Europos fitneso (kūno rengybos) ir kultūrizmo mėgėjų čempionate, kuriame varžėsi per 300 dalyvių iš daugiau nei 10 šalių, skambėjo klaipėdiečių pavardės. Sporto klubo "Apelsinas" atstovai iškovojo aštuonis medalius.

Aerobinio fitneso kategorijoje pirmąją vietą iškovojo Gulnara Kadyrova, antrąją - Irina Arup. [CITATA]

Šios dalyvės sulaukė daug pagyrų iš kitų šalių atstovių dėl gražių ir sudėtingų pasirodymų.

Porų varžybose nenugalimi buvo Jorūnė Andrikaitytė ir Deividas Vaivada. Antri liko Renata Kleinauskaitė ir Jordanas Narkus.

"Apelsino" sportininkai taip pat skynė prizines vietas ir modelių kategorijos varžybose. Tarp vyrų modelių Edgaras Baltonis užėmė antrąją vietą, tarp moterų Ramunė Milinytė džiaugėsi trečiąja vieta.

Tarp aukštesnio ūgio modelių trečia liko R. Kleinauskaitė. Tai jau buvo antrasis jos iškovotas medalis šiose varžybose.

"Modelių kategorijoje buvo didžiulė konkurencija - dalyvavo 40 dailaus kūno atstovių, iš kurių į finalą pateko tik 15. Tarp jų - dvi klaipėdietės. Tai didelis pasiekimas", - džiaugėsi sportininkus varžyboms ruošę "Apelsino" treneriai Arvydas ir Roberta Mišeikiai.

Absoliučia varžybų nugalėtoja tapo slovakė Eva Martinkova.

"Labai didžiuojamės "Apelsino" sportininkų pasiekimais, darbas nenuėjo veltui, pasiekta puikių rezultatų. Sportininkės Jorūnė ir Ramunė dalyvavo pirmą kartą ir tapo prizininkėmis, šios merginos turi nenugalimą valią siekti savo tikslų", - džiaugėsi Klaipėdos ekipos treneriai.

Šiuo metu apelsiniečiai ilsisi, tačiau jau gegužės mėnesio pabaigoje jie varžysis Kaune vyksiančiame "Gintarinio prizo" turnyre.

"Stengsimės iškovoti dar daugiau prizinių vietų", - pabrėžė "Apelsino" sportininkai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder