Į Žiurkės metus žengė sportuodami

Į Žiurkės metus žengė sportuodami

Vieni 2019 metus palydėjo ir į Naujuosius Žiurkės metus žengė švęsdami ir linksmindamiesi, kiti - sportuodami ir liedami prakaitą sporto salėje. Būtent pastarąjį pavyzdį pademonstravo Klaipėdos "Viesulo" sporto centro sunkiosios atletikos auklėtiniai.

Tokią neįprastą treniruotę su varžybomis, kuriose buvo kovojama dėl Kirilo Dudko įsteigtų prizų, organizavo treneris Mantas Žvirblys.

"Mano auklėtiniai savo jėgas išmėgino ir asmeninius rekordus gerino štangos atkėlimo ir svarsčių stūmimo rungtyse. Daug susidomėjimo sukėlė ir labiausiai linksma rungtis - dviejų diskų nešimas. Kai kurie sportininkai pajėgė įveikti ir po 100 metrų", - pasakojo M. Žvirblys.

Jis pasidžiaugė ne tik puikia varžybų atmosfera, bet ir rezultatais.

"Iš merginų 8 kg du svarsčius net 50 kartų iškėlė Giedrė Vilkaitytė. Galiu pasidžiaugti ir tuo, kad iš jaunuolių 200 kg štangą atkėlė (vadinamoji "mirties trauka") Romenas Vasiljevas. Svarbu ir tai, kad susirinko būrys tėvelių ir visi kartu azartiškai ir sveikai sportuodami palydėjome senuosius metus. Dėkojame Kirilui Dudko už pagalbą organizuojant šias smagias varžybas. Tikimės, kad ateinančiais metais verslas labiau bendradarbiaus su "Viesulo" sporto centro auklėtiniais", - akcentavo M. Žvirblys.

RUNGTYS. "Viesulo" auklėtiniai varžėsi štangos atkėlimo, svarsčių stūmimo ir diskų nešimo rungtyse. Organizatorių nuotr.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder