Į Klaipėdą atvyksta Lietuvos čempionai

Į Klaipėdą atvyksta Lietuvos čempionai

Sekmadienį 15 val. Klaipėdos centriniame stadione ant dirbtinės vejos vyks Lietuvos futbolo A lygos rungtynės, kuriose susitiks Klaipėdos "Atlantas" ir Lietuvos čempionai Marijampolės "Sūduvos" futbolininkai.

Šią savaitę "Sūduvos" ekipą sustiprino iš klajonių po užsienio šalis grįžęs 28 metų krašto gynėjas Vytautas Andriuškevičius.

Teigiama, kad V. Andriuškevičius Lietuvoje sieks iš naujo įsibėgėti ir kuo daugiau padėti "Sūduvos" komandai siekiant trečiojo šalies čempionės titulo iš eilės.

2010-aisiais V. Andriuškevičius iš "Kauno" išvyko į Gdansko "Lechia" (Lenkija), vėliau rungtyniavo "Djurgardens" (Švedija), "Cambuur" (Olandija), Portlando "Timbers" ir Vašingtono "D.C. United" (abi - JAV) komandose.

"Žinau, kas vyksta, kokie rezultatai, todėl ir atvažiavau į "Sūduvą". Komanda 2 metus demonstruoja gerus rezultatus, kažkaip norisi būti to dalimi, bus džiugu, jei galėsiu padėti", - duodamas interviu žurnalistams kalbėjo V. Andriuškevičius.

"Atlanto" futbolininkai, susibūrę vos vasario mėnesį, varžovams yra tarsi juodasis arkliukas ir tą jau įrodė pirmose 2019 metų čempionato rungtynėse.

"Atlantas" praėjusį šeštadienį Lietuvos futbolo A lygos čempionatą pradėjo pergale namuose. Viktoro Dobrecovo auklėtiniai rezultatu 2:0 įveikė "Kauno Žalgirį", o "Sūduva" Marijampolėje rezultatu 2:1 palaužė Vilniaus "Riterius" (buvę "Trakai").

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder