Į Jūrmalos pavyzdžius žvelgė su pavydu

Į Jūrmalos pavyzdžius žvelgė su pavydu

Klaipėdos paplūdimio futbolo komanda "Giruliai" jėgas išmėgino Jūrmaloje vykusiame turnyre ir pamatė, kad kaimyninėje šalyje į paplūdimio futbolą žvelgiama visai kitaip, nei Lietuvos pajūryje.

Turnyre dalyvavo 12 komandų, iš jų 8 geriausios kovėsi finale. Pats turnyras vyko trimis etapais.

Klaipėdiečių komandai skirtingai sekėsi kiekviename etape: pirmajame buvo ketvirti, antrajame penkti, trečiajame liko šešti, o bendroje įskaitoje liko penkti.

Klaipėdiečių komandos dalyvis Nerijus Genupskis džiaugėsi puikia latvių paplūdimio tinklinio infrastruktūra. Jūrmaloje įrengtos net trys šiam sportui skirtos paplūdimio aikštelės.

"Jūrmala turi puikiai įrengtas aikštes. Paplūdimyje sutikome daug lietuvių. Labai skaudu, kad Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacija (KLFF) niekaip neįrengia bent vienos paplūdimio futbolo aikštelės miestui. Net ne prie jūros įsikūrę miesteliai (Kupiškis, Ignalina, Prienai) tokias aikšteles turi, negi pas mus KLFF nemato šios sporto šakos perspektyvos? Esu vienas iš "Švyturio" paplūdimio futbolo turnyro organizatorių ir galiu teigti, kad dėsime visas pastangas siekdami kitais metais surengti jubiliejįnį 10-ąjį turnyrą jau įrengtoje (bent vienoje) futbolo pliažo aikštelėje", - pranešime spaudai rašo N. Genupskis.

Priminsime, kad šiemet "Švyturio" paplūdimio futbolo turnyras neįvyko dėl koronaviruso pandemijos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder