Gytis Masiulis rungtyniaus „Neptūne“

Gytis Masiulis rungtyniaus „Neptūne“

Klaipėdos „Neptūnas“ iš Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempiono Kauno „Žalgirio“ vienam sezonui skolinasi talentingą puolėją Gytį Masiulį.

Sekmadienį pasibaigusiame Europos vaikinų (iki 20 metų) krepšinio čempionate G. Masiulis buvo vienas iš komandos lyderių. Puolėjas vidutiniškai aikštelėje praleido po 27 minutes, pelnė 18,3 taško, atkovojo 9 kamuolius bei rinko 23,1 naudingumo balo.

„Gytis yra jaunas ir labai perspektyvus krepšininkas, - apie naująjį komandos narį kalbėjo klubo sporto direktorius Donatas Zavackas. - Tikimės, kad žaidimas „Neptūne“ jam padės atskleisti visą savo potencialą, o Gytis prisidės įnešdamas savo jaunatviškos energijos“.

Praėjusiame sezone jaunasis krepšininkas žaidė net trijose lygose: Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) bei Eurolygoje. Eurolygoje G. Masiulis iš viso sužaidė 12 rungtynių per kurias pelnė 14 taškų. LKL krepšininkas vidutiniškai aikštelėje praleido po 12 minučių, pelnė po 4,9 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio ir rinko po 6,5 naudingumo balo. Sunkiau sustabdomas puolėjas buvo NKL, kur per aikštelėje praleistas 29 minutes pelnė po 17,4 taško, sugriebė po 10,3 kamuolio, blokavo po 1,9 metimo bei rinko po 28,3 naudingumo balo.

„Klaipėda yra tikras krepšinio miestas, su puikia arena ir labai aistringais fanais, - savo atvykimu džiaugėsi G. Masiulis. - Labai tikiuosi Klaipėdoj įgauti kuo daugiau vertingos žaidybinės patirties bei padėti komandai iškovoti svarbių pergalių“. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder