Griežtas „Neptūno“ laiškas dviem LKL klubams: „Klaipėdoje nebesate laukiami“

Griežtas „Neptūno“ laiškas dviem LKL klubams: „Klaipėdoje nebesate laukiami“

Klaipėdos „Neptūno“ savininkas Sigitas Ambrazevičius ne juokais įniršo. Sekmadienio vakarą žurnalistus pasiekė laiškas, kurį uostamiesčio klubo vadovas išsiuntinėjo kitoms LKL komandoms. Jame – S.Ambrazevičiaus pyktis ant Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Utenos „Juventus“ klubų, nes šie esą nesilaiko susitarimų dėl žaidėjų atlyginimų.

24sek šaltiniai patvirtino, kad laiškas yra autentiškas ir iš tikrųjų buvo išsiuntinėtas LKL klubams.

Pateikiame neredaguotą laiško tekstą: „Sveiki Kolegos, ir ne kolegos, man labai liūdna, kad mūsų tarpe yra gudresnių už gudrius.

Mes visi buvome prie bendro stalo sutarę, kad laikysimės vieningos pozicijos dėl atlyginimų krepšininkams mokėjimo. Deja Pasvalys ir Utena nusprendė pabūti gudresniais.

Kreipiuosi į Jus Pasvaly, ir Utena. Kam reikėjo pasisakyti už bendrą pozicija prie posėdžių stalo? Jei Jūs netaupote rėmėjų, bei miesto paramos ( o tai yra miestiečių pinigų ) yra Jūsų reikalas, tai tik parodo, kad Jūs savo lėšų į krepšinį nededate…. o tik leidžiate svetimus finansus.

Jei aš būčiau laužęs susitarimus, ir bandęs su man reikalingais krepšininkais tartis, tai būčiau padaręs taip, kad kad nei agentai, nei visi Lietuvos krepšininkai nebūtų to sužinoję.

Dabar Jūs mums visiem likusiem „pakišote kiaulę“ Visus Jus krepšinio aikštelėje laikiau priešininkais, o už aikštelės ribų kolegomis, tai nuo šiol Jūs Utena bei Pasvaly nebesate kolegos, o tik priešininkai iš kažkur.

Klaipėdoje tikrai nebesate laukiami.“ Primename, kad LKL sezonas buvo nutrauktas kovo 13-ąją beveik vienbalsiu klubų sutarimu – susilaikė ir balsavo prieš tik po vieną komandą, tuo tarpu likę aštuoni pasisakė už sezono nutraukimą ir čempionų paskelbimą.

S.Ambrazevičius ir „Neptūnas“ buvo tarp tų, kurie pasisakė už sezono nutraukimą. 

 

Sigitas Ambrazevičius.

Kovo 26-ąją 15min duotame interviu Klaipėdos klubo savininkas buvo kategoriškas – jei kiti klubai dar svarstė apie dalies atlyginimų išmokėjimą žaidėjams, tai S.Ambrazevičius tokią mintį vijo šalin.

„Nėra pajamų, tad nėra ir įsipareigojimų vykdymo. Tokia reali situacija. Galime būti lengvabūdžiais ir negalvoti, kaip gyvensime kitąmet, bet tokiu atveju nebebus komandos.

Jei kažkas iš žaidėjų, turinčių sutartis, griežtai reikalaus atlyginimų, klubas galimai turės skelbti bankrotą, – 15min sakė Sigitas Ambrazevičius, pagrindinis klubo dalininkas. –

Turime gyventi šia diena, suprasti, kas vyksta aplinkoje, suprasti, kaip gyvena verslas ir situaciją tų, kurie tave išlaiko.

Pinigų likučius, kuriuos dar gausime, turėsime išnaudoti be galo atsakingai, nes dabar kentės tiek miesto biudžetas, tiek visi verslai.“



Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder