Gražiausias antrosios „Betsafe–LKL“ savaitės epizodas – varžovą paguldęs M. Girdžiūno šokis su kamuoliu

Gražiausias antrosios „Betsafe–LKL“ savaitės epizodas – varžovą paguldęs M. Girdžiūno šokis su kamuoliu

Kaip ir įprastai, LKL.lt jums pateikia įspūdingiausių antrosios „Betsafe–LKL“ savaitės epizodų rinkinį.

Šįkart jį atidaro Kauno „Žalgirio“ gynėjų guetas – Thomasas Walkupas ir Rokas Jokubaitis. Amerikietis perdavimu nuo žemės perrėžė visą Alytaus „Dzūkijos“ gynybą, o jo komandos draugui teliko užbaigti ataką metimu iš po krepšio.

Ketvirtojoje pozicijoje – Gabrielius Maldūnas. Panevėžio „Lietkabelio“ aukštaūgis pastebėjo kauniečių gynyboje atsivėrusią skylę ir ją išnaudojo prasiverždamas po krepšiu bei sugrūsdamas kamuolį į krepšį su varžovo pražanga.

Trečiojoje vietoje atsidūrė Jahenso Manigat pergalingas metimas rungtynėse su „Šiauliais“. Pasvaliečių legionierius meistriškai suklaidino savo priešininką ir įskraidino rezultatą „Pieno žvaigždžių“ naudai persvėrusią tritaškę bombą.

Antriosios vietos laurai – Gintautui Matuliui. Uteniškis tarsi tinklininkas numušė Marquiso Wrighto mestą kamuolį ir išsklaidė bet kokias abejones dėl „Juventus“ – „CBet“ rungtynių laimėtojų vardo.

Gražiausio momento laurus šią savaitę susižėrė Mindaugas Girdžiūnas. Vilniaus „Ryto“ komandos gynėjas šokiui prie tritaškio linijos išsikvietė „Pieno žvaigždžių“ žaidėją Andreja Milutinovičių. Serbo čiurnos neatlaikė šio iššūkio, tad jis buvo priverstas nuo žemės stebėti tris taškus pelnantį sostinės klubo žaidėją.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder