Giedrius Titenis ir Andrius Šidlauskas pateko į pasaulio plaukimo čempionato pusfinalį

Giedrius Titenis ir Andrius Šidlauskas pateko į pasaulio plaukimo čempionato pusfinalį

Lietuviai plaukikai Giedrius Titenis ir Andrius Šidlauskas sekmadienį sėkmingai pradėjo savo pasirodymus Budapešte vykstančiame pasaulio plaukimo čempionate. 100 m krūtine rungtyje abu jie pateko į pusfinalį. G. Titenis bendroje įskaitoje užėmė 12 vietą, A. Šidlauskas – 15-ą. Pusfinalis vyks sekmadienio vakarą, jį transliuos LRT KULTŪRA ir LRT.lt.

2-ame takelyje startavęs G. Titenis 100 m distanciją įveikė per 59.79 sek. ir savo plaukime užėmė 3-ią vietą iš 10. Šiame plaukime greičiausias buvo italas Nicolo Martinenghis, kurio laikas – 59.33 sek.

A. Šidlauskas savo plaukime liko 7-as, distanciją įveikęs per 59.91 sek. Toks rezultatas – asmeninis lietuvio rekordas. Jo plaukime geriausią rezultatą – 58.21 sek – pademonstravo britas Adamas Peaty.

A. Peaty greičiausias buvo ir bendroje įskaitoje. Čia G. Titenis užėmė 12 vietą, o A. Šidlauskas – 15-ą. Į pusfinalį pateko 16 geriausiai pasirodžiusių plaukikų, iš viso varžėsi 74 sportininkai.

100 m krūtine rungties pusfinaliai bus transliuojami sekmadienį nuo 18:30 val. pasaulio plaukimo čempionatą tiesiogiai transliuoja LRT KULTŪRA. Transliacijas Lietuvos teritorijoje galima stebėti ir portale LRT.lt. Numatomus lietuvių startus galite rasti čia.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder