Geriausi 2018 m. Lietuvos karatė kiokušin kovotojas ir treneris - shodaniečiai

Geriausi 2018 m. Lietuvos karatė kiokušin kovotojas ir treneris - shodaniečiai

Lietuvos karatė kiokušin federacijos metiniame šventiniame renginyje buvo apžvelgta 2018 m. veikla, įvertinti laimėjimai ir pergalės.

Remiantis federacijos vadovų, trenerių vertinimu ir delfi.lt portalo balsais buvo išrinkti geriausas Lietuvos karatė kiokušin kovotojas ir kovotoja bei 2018 metų geriausias treneris, taip pat paskelbtos kitos nominacijos.

Geriausio 2018 m. Lietuvos karatė kiokušin kovotojo nominacijoje nugalėjo karatė mokyklos „Shodan“ auklėtinis Eventas Gužauskas, kuris praėjusiais metais tapo Europos čempionu sunkiausioje svorio kategorijoje bei iškovojo 5-8 vietą absoliučiame Europos čempionate be svorio kategorijų. Reikia pastebėti, kad šis titulas jau daug metų atitienka būtent shodaniečiams. Praėjusiais metais šią nominaciją buvo laimėjęs Evento treneris Lukas Kubilius, 2016 m. vėl nugalėjo vėl Eventas, o 2015 m. - Lukas.

Lietuvos federacijos trenerių ir specialistų sprendimu, geriausiu 2018 m. Lietuvos treneriu buvo pripažintas Lukas Kubilius.

Šiais metais karatė mokyklos „Shodan“ auklėtiniai itin sėkmingai startavo Europos čempionatuose. Eventas Gužauskas ir Skaistė Venckutė tapo Europos čempionais, Erika Rukšėnaitė ir Monika Ryžkovaitė laimėjo bronzos medalius. Europos jaunimo, jaunių, jaunučių čempionate shodaniečiai taip pat iškovojo dešimtis medalių, ir neoficialioje statistikoje galima sakyti, kad karatė mokykla „Shodan“ buvo pati stipriausia ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Šis pasiekimas yra visų Shodan mokyklos trenerių nuoširdaus bei pasiaukojamo darbo rezultatas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder