Futbolo šventė, Klaipėdos derbis ir šou programa

Futbolo šventė, Klaipėdos derbis ir šou programa

Šeštadienį Klaipėdos centriniame stadione vyko tikra futbolo šventė su estafetėmis, žaidimais, iškyla, kurią vainikavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos Vakarų zonos rungtynės tarp "Neptūno" ir "Atlanto" ir tarptautinio lygio muzikos žvaigždės - Leon Somov pasirodymas.

Vakarų derbį po atkaklios kovos rezultatu 1:0 (1:0) laimėjo šįkart svečių teisėmis rungtyniavęs "Atlantas".

Gausiai žiūrovų palaikomose rungtynėse vienintelį įvartį 21 pirmojo kėlinio minutę pelnė Orestas Abramavičius.

Prieš rungtynes Klaipėdos futbolo akademijos (KFA) bendruomenė rengė "futbolo pikniką": vaikai su tėveliais varžėsi estafetėse, mušė baudinius profesionaliam vartininkui, linksmai žaidė futbolą. Siautėjo ant batutų, smaguriavo savo ir iš maisto vagonėlių tiekiamą maistą.

Savo pasirodymu vaikus ir tėvelius išjudino atlikėjas Leon Somov.

Šventėje lankėsi Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius, kuris drauge su Klaipėdos apskrities futbolo federacijos Prezidentu Rimantu Žvingilu prasitarė, kad tokios atmosferos futbolo stadione Klaipėdoje senai nematė.

"Ačiū visiems prisidėjusiems prie šventės, kuri FC "Neptūnas" klubo bendruomenės buvo surengta fantastiškai! Didžiulis ačiū "Vakarų Bangos" sirgaliams už nuostabią atmosferą stadione! Ačiū KFA akademijos žmonėms už prisidėjimą!", - KFA savo "Facebook" paskyroje už puikią šventę ir aktyvų dalyvavimą dėkojo visiems Klaipėdos futbolo žmonėms.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder