Fitneso atstovams - laurai

Fitneso atstovams - laurai

Ukmergėje vykusiame Lietuvos fitneso čempionate tarp nugalėtojų skambėjo Klaipėdos vardas - keturi sporto klubo "Apelsinas" atstovai lipo ant prizininkų pakylos laiptelių.

Trys klaipėdiečiai Airida Bogdanova (moterų fitnesas), Deividas Vaivada (modelių kategorija) ir Edgaras Baltonis (aerobinis fitnesas) iškovojo pirmąsias vietas, o Valdas Mišeikis, dalyvavęs jaunimo iki 21 metų grupėje, liko antras. Pastarajam atletui iki pirmos vietos pritrūko vos vieno balo.

Atletus varžyboms ruošė Klaipėdos sporto klubo "Apelsinas" treneriai Roberta ir Arvydas Mišeikiai bei Ramūnas Sendrius.

Iškart po šių varžybų klaipėdiečiai išvyko į Austrijoje vyksiantį pasaulio mėgėjų fitneso čempionatą. Šiandien šiame čempionate varžysis A. Bogdanova, E. Baltonis, V. Mišeikis, Agnė Kaubrytė ir Nerijus Tupikas, o rytoj Čekijoje du Klaipėdos atstovai: po ilgos pertraukos į didįjį sportą sugrįžęs planetos čempionas Mindaugas Kvasys ir A. Bogdanova jau kovos dėl pasaulio profesionalų fitneso laurų.

"Lietuvos čempionatas įrodė, kad klaipėdiečiai yra itin gerai pasiruošę. Mūsų atletai ant scenos atrodė puikiai, buvome akivaizdūs lyderiai. Tikimės, kad ir planetos pirmenybėse Klaipėda pelnys svarių apdovanojimų", - "Vakarų ekspresui" sakė treneris A. Mišeikis.

Jam paantrino ir sporto klubo "Apelsinas" vadovas Tomas Kesminas. "Mūsų sporto klubo atletai - tikri šaunuoliai. Pateisino mūsų lūkesčius su kaupu", - džiaugėsi T. Kesminas.

Sportininkai pasidžiaugė, kad varžyboms pasiruošti itin padėjo ir nuolatinis rėmėjas bei draugas Audrius Šopis, suteikęs varžyboms grimo ir "Maistas sportui" papildų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder