FIBA švaistosi grasinimais

FIBA švaistosi grasinimais

Europoje tęsiasi karas tarp krepšinio organizacijų: FIBA pagrasino, kad su Eurolyga bendradarbiaujančioms federacijoms grės sankcijos.

Eurolyga siūlo Klaipėdos "Neptūnui" ir Vilniaus "Lietuvos rytui" sudaryti su Europos taure trejų metų sutartį ir atsisakyti dalyvauti FIBA naujai sukurtoje Čempionų lygoje.

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad FIBA nusprendė žūtbūt sunaikinti Eurolygos organizuojamą Europos taurės turnyrą.

FIBA pagrasino, kad krepšinio federacijos, kurios leis tos šalies komandoms įsipareigoti Europos taurei, bus baudžiamos rinktinių pašalinimu iš "FIBA Europe" organizuojamų renginių. Pavyzdžiui, iš Europos čempionato.

Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas teigė nenorintis apie tai komentuoti, kol nebus oficialių žinių.

"Nenorėčiau komentuoti neoficialių žinių ar kalbų. FIBA posėdyje apie konkrečias sankcijas, kokios bus priimtos esamu laiku, sprendimo nebuvo. Buvo kalba tik apie tai, kas būtų, jei būtų, todėl spėlioti, kas bus ar gali būti, kol kas nėra prasmės", - sakė LKF generalinis sekretorius.

"Neptūno" klubo vadovas Osvaldas Kurauskas teigė, kad klubo valdybos nariai dar nepriėmė galutinio sprendimo dėl tarptautinių varžybų pasirinkimo.

"Šis klausimas dar nebuvo iki galo aptartas. Tai bus sprendžiama artimiausiame valdybos posėdyje", - sakė "Neptūno" vadovas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder