Džiugi žinia sirgaliams: futbolas sugrįžta į ekranus

Džiugi žinia sirgaliams: futbolas sugrįžta į ekranus

Lietuvos futbolo gerbėjai pirmieji galėjo džiaugtis, kad jų komandoms ir vėl leidžiama žaisti – žinoma, be įprasto žiūrovų srauto bei šurmulio. Tad, kad kuo didesnė auditorija galėtų mėgautis Lietuvos futbolo A lygos rungtynėmis, portalas Delfi ir televizijos kanalas Delfi TV nuo šio šeštadienio pradeda transliuoti visas varžybas.

A lygos komandos – Gargždų „Banga“, „Kauno Žalgiris“, „Panevėžys“, Vilniaus „Riteriai“, Marijampolės „Sūduva“, Vilniaus „Žalgiris“ – jau treniruojasi ir laukia sezono pradžios. Dėl pandemijos sutrumpintas 2020 m. A lygos čempionatas vyks 4 ratų sistema, o visos komandos sužais po 20 rungtynių.

Pirmajame ture, kuris įvyko dar kovo mėnesį, Vilniaus „Žalgiris“ nugalėjo „Panevėžį“ 4:0, „Kauno Žalgiris“ – „Riterius“ 3:0, o Marijampolės „Sūduva“ – Gargždų „Bangą“ 1:0.

Antrajame ture gegužės 30 d. šį šeštadienį 15 val. „Žalgiris“ priims „Riterius“. Transliacija iš sostinės LFF stadiono per Delfi TV prasidės 14.40 val. Taip pat šeštadienį 17 val. „Banga“ namie priims „Panevėžį“, o turas baigsis birželio 1-ąją – rungtynėmis Marijampolėje tarp „Sūduvos“ ir „Kauno Žalgirio“, rungtynių pradžia – 18.00 val.

„Nuolat siekiame kurti tokį turinį, kuris mūsų žiūrovams, skaitytojams yra ne tik rimtas bei būtinas žinoti, bet ir teikiantis geras emocijas. Tad, džiaugiamės, jog futbolo rungtynės bus vienas tų dalykų, kuriuo futbolo gerbėjai ir visi sporto entuziastai galės mėgautis jau nuo šio šeštadienio. Pažadame, kad ateityje sporto gerbėjus nustebinsime dar ne vienomis aukščiausio lygio varžybomis“, – sako „Delfi“ Rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder