Du „Neptūno“ lyderiai kraunasi lagaminus

Du „Neptūno“ lyderiai kraunasi lagaminus

Į trečiąją LKL vietą per seklumas ir kliūtis įplaukęs Klaipėdos „Neptūnas“ pasitinka darbingą vasarą. Uostamiesčio klubas ruošiasi rimtiems praradimams ir kitiems nemenkiems iššūkiams.

24sek žiniomis, „Neptūnui“ nepavyks išlaikyti Renaldo Seibučio ir Edgaro Želionio. Herojiškai Klaipėdos klubą sezono finišo tiesiojoje tempę lietuviai – nebe „Neptūno“ kišenei.

24sek šaltinių teigimu, „Neptūno“ komanda susiverš diržus ir bandys apsikuopti susikaupusias skolas. Tai atsilieps finansinėms ekipos ambicijoms.

33-ąjį gimtadienį švęsiąs R.Seibutis dar nori išvažiuoti į užsienį ir pasirašyti ilgesnę sutartį prieš pasitinkant karjeros saulėlydį. 24sek žiniomis, „Neptūne“ jo sezono atlygis siekė per 100 tūkst. eurų. Užsienyje krepšininkas gali tikėtis bent dukart didesnės algos. Šaltinių teigimu, R.Seibutis viliojamas į Vokietiją.

Pasiaukojančiai žaidęs ir 13,3 taško šiemet LKL rinkęs gynėjas dar sezono metu buvo sulaukęs pasiūlymų išvažiuoti iš Klaipėdos, bet nepaliko „Neptūno“ likimo valiai ir ryžtingu žaidimu padėjo iškovoti bronzą.

Panašių vilionių buvo sulaukęs ir E.Želionis, bet jis taip pat kels sparnus tik po sezono. 29-erių aukštaūgis pakeitė agentūrą ir ketina pasirašyti karjeros sutartį.

Lietuvoje, Latvijoje, Ukrainoje ir Kazachstane rungtyniavęs puolėjas turi rimtų pasiūlymų iš Turkijos.

24sek žiniomis, abiem šiems žaidėjams „Neptūnas“ siūlė pratęsti sutartį baigiantis sezonui.

Kaziui Maksvyčiui reikės ieškoti naujų lyderių. Paguoda bent ta, kad sutartį ir kitam sezonui turinčiam specialistui talkins patikrinti asistentai: Tomas Rinkevičius, Juriza Žuža ir fizinio rengimo treneris Robertinas Vilimas.

Sutartis su „Neptūnu“ 2018–2019 m. sezonui iš žaidėjų turi Tomas Delininkaitis, Simas Galdikas, Laimonas Kisielius, Laurynas Beliauskas ir Arūnas Mikalauskas.

Labiausiai tikėtina, kad Klaipėdą paliks legionieriai Brandonas Fieldsas bei Jerry Johnsonas, taip pat Vytautas Šulskis. Mindaugo Kačino likimas dar sprendžiamas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder