Drew Nicholas pasirašė sutartį su Maskvos CSKA krepšinio klubu

Drew Nicholas pasirašė sutartį su Maskvos CSKA krepšinio klubu

Maskvos CSKA klubas ir toliau stiprinasi. Šįsyk Rusijos ekipos gretas sustiprino 31 metų 193 cm ūgio gynėjas Drew Nicholas.

Krepšininkas padėjo parašą ant vienerių metų kontrakto su galimybe jį pratęsti dar metams. Finansinės sutarties detalės nėra atskleidžiamos.

„Mums reikėjo krepšininko, galinčio pelnyti taškus, ir džiaugiuosi, jog mūsų gretose žais Drew. Tai puikus snaiperis. Nicholas turi didžiulį patirties bagažą, tad žino, kaip reikia laimėti. Esu įsitikinęs, kad jis padės mums siekti tikslų“, – teigė CSKA komandos prezidentas Andrejus Vatutinas.

Amerikiečiui pagyrų taip pat negailėjo ir naujasis klubo treneris Ettore'as Messine: „Užbaigti komandos komplektacijai mums reikėjo tokio krepšininko, kaip Drew. Jis nėra tik puikus snaiperis, tačiau taip pat ir patyręs krepšininkas, tikras profesionalas ir jis tą įrodė vilkėdamas Atėnų “Panathinaikos„ marškinėlius. Jo vaidmuo ekipoje bus ne tik mesti kamuolį į krepšį, tačiau jis darys ir daug “juodo„ darbo.“

Praėjusį sezoną Eurolygoje D.Nicholas, rungtyniaudamas Milano „Emporio Armani“ komandoje, vidutiniškai aikštėje pralesidavo po 26 minutes ir pelnydavo 7,4 taško (31 proc. dvit., 30 proc. trit., 63 proc. baud.), sugriebdavo 2,6 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Tuo tarpu Italijos pirmenybėse gynėjas vidutiniškai per 24 minutes pasiekė 8,3 taško (45 proc. dvit., 34 proc. trit., 52 proc. baud.), 1,8 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder