„Dragūnui“ - Klaipėdos valdžios padėka

„Dragūnui“ - Klaipėdos valdžios padėka

Klaipėdos "Dragūno" rankininkai, daugiau nei prieš savaitę iškovoję Lietuvos rankinio lygos (LRL) nugalėtojų taurę, sulaukė Klaipėdos valdžios - mero Vytauto Grubliausko ir miesto sporto vado Sauliaus Paliulio sveikinimų bei dovanų.

  • Šį sezoną Klaipėdos "Dragūno" rankininkai tapo Lietuvos rankinio lygos reguliariojo sezono nugalėtojais - iškovojo 14 pergalių, kartą patyrė pralaimėjimą, vienerias rungtynes sužaidė lygiosiomis.
  • Pakeliui į finalą ketvirtfinalyje "Dragūnas" susitiko su 8 vietoje likusia Varėnos "Ūla" (laimėjo 2:0), pusfinalyje - su KTU rankininkais (laimėjo 2:0). Finalo serijoje 3:0 nugalėjo Vilniaus "Šviesą".
  • Klaipėdos "Dragūnas" Lietuvos rankinio lygos čempionu tapo 8 kartus per pastaruosius 9 sezonus: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018 m.
  • "Dragūnas" kitąmet minės klubo gyvavimo dvidešimtmetį.

Dragūniečių rankose tai jau aštuntoji Lietuvos čempionų taurė per pastaruosius devynerius metus.

"Pastovumas - didžioji jūsų vertybė. Esate Klaipėdos pasididžiavimas ir tikrų tikriausias Klaipėdos miesto sporto simbolis. Aukso medalius jūs kalate vieną po kito. Jūs mus tiek pripratinote prie aukso, kad sidabras dabar jau mums būtų kažkas keisto. Šiemet jūs finale buvote greitesni net už "Šviesą". Esate tikri šaunuoliai ir miesto pasididžiavimas", - sveikindamas čempionus kalbėjo Klaipėdos meras.

Jam antrino ir Klaipėdos sporto vadas Saulius Paliulis.

"Šiemet Klaipėda - Europos sporto miestas, tad panašūs titulai - labai svarbūs ir reikšmingi. Jūs dar kartą pateisinote savo ir Klaipėdos miesto vardą. Esate viena iš geriausių ir tituluočiausių Klaipėdos miesto komandų", - akcentavo S. Paliulis.

Čempionų kalvis "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas pabrėžė, kad pergalių siekti padeda miesto pagalba.

"Be miesto, be Klaipėdos savivaldybės paramos mes būtume niekas. Jūsų pagalbos dėka mes esame čia", - sakė A. Juškėnas.

V. Grubliauskas ne kartą yra sakęs, kad "Dragūnas" buvo, yra ir lieka nuoseklaus tikslo siekimo flagmanu.

"Tai komanda, kuri nuolat dega noru žaisti, kovoti ir laimėti. Džiugu, kad jūs išlaikote aukštą skrydžio trajektoriją", - pabrėžė Klaipėdos meras.

"Dragūno" vyr. treneris A. Juškėnas pasidžiaugė, kad šiemet jaunimas atlaikė visas negandas - traumas, sunkumus - susitelkė ir iškovojo čempionų laurus net nepajėgiausios sudėties.

"Visi šešiolika žaidėjų ir yra čempionai - ne du ar trys, bet visi šešiolika. Tai ir yra mūsų didžiausia stiprybė", - kalbėjo "Dragūno" treneris.

Jis dėkojo Klaipėdos ekipos sirgaliams už šiltą palaikymą viso sezono metu, ypač už paskutines finalo rungtynes.

"Nuostabu buvo tai, kad paskutinėse finalo rungtynėse jautėme, jog už mūsų stovi visa Klaipėda. Kaip tik trečiųjų finalo rungtynių išvakarėse komandai parodžiau vaizdo įrašą iš tų metų, kai pirmą kartą tapome čempionais, kai tribūnos buvo perpildytos. Visi buvo nustebę, nes šį sezoną tiek sirgalių tikrai nematėme. Finale tribūnos nebuvo perpildytos, bet triukšmo buvo tikrai daugiau. Noriu padėkoti visiems sirgaliams, kurie buvo su mumis visą sezoną, tiems, kurie atėjo bent vieną kartą, tiems, kurie atėjo bent jau į finalą - jūs vis tiek buvote kartu su mumis. Mums labai svarbu jausti klaipėdiečių palaikymą, nuoširdžiai ačiū kiekvienam iš jūsų", - sakė A. Juškėnas.

Jis teigė, kad tarp trenerių ir žaidėjų privalo būti šiltas ir draugiškas ryšys.

"Gal ir banaliai skamba žodis "šeima", bet mes tokie esame - švenčiame kaip šeima, pykstamės irgi kaip šeima, bet nė vienas nelaikome pykčio kitam."

"Dragūno" komandai miesto valdžia įteikė asmenines padėkas ir dovanos bei išskirtinę dovaną - Klaipėdos miesto vėliavą. "Dragūnas" taip pat atėjo ne tuščiomis - S. Paliuliui įteiktas rankinio kamuolys su komandos žaidėjų parašais, o miesto merui - vardiniai sirgaliaus marškinėliai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder