"Dragūnas" šiandien gali iškovoti pirmąjį sezono trofėjų

"Dragūnas" šiandien gali iškovoti pirmąjį sezono trofėjų

Daugkartiniai Lietuvos čempionai Klaipėdos "Dragūno" rankininkai šiandien savo trofėjų kolekciją gali papildyti dar vienu titulu. Artūro Juškėno auklėtiniai Garliavoje susikaus dėl Lietuvos rankinio federacijos (LRF) Supertaurės. Klaipėdiečių varžovai - ambicingieji Kauno "Granito-Kario" rankininkai.

"Mes praėjusią savaitę kovėmės Europos rankinio taurės varžybose, tad pernelyg daug laiko ruoštis dvikovai su kauniečiais neturėjome. Žinoma, norėtųsi iškovoti trofėjų, tačiau turime savų bėdų - yra keli traumuoti žaidėjai: tikriausiai mums negalės padėti Benas Butkus ir Deividas Virbauskas. Karolis Stropus turėtų žaisti, nors irgi yra patyręs smulkią traumą. Kaip bebūtų, kausimės ir mūsų tikslas vienas - nugalėti", - situaciją aiškino "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Priminsime, kad praėjusiais metais LRF Supertaurę iškovojo "Dragūno" rankininkai, rezultatu 38:30 įveikę HC "Vilniaus" ekipą.

Nuo 2014 metų organizuojamose vyrų LRF Supertaurės varžybose dar nė karto ta pati komanda netriumfavo du metus iš eilės. Pirmąją taurę savo žiūrovų akivaizdoje iškovojo Varėnos Ūlos rankininkai, po metų ji keliavo būtent "Dragūno" rankininkams, 2016-aisiais taurę vienintelį kartą klubo istorijoje iškovojo Alytaus "Varsa-Stronglasas", o pernai vėl susigrąžino klaipėdiečiai.

Būtent "Dragūno" rankininkai kol kas yra vieninteliai iškovoję taurę daugiau nei vieną kartą, o jų būsimi varžovai iš Kauno šio trofėjaus savo lentynoje dar neturi.

Šiandien nuo 13 val. Garliavos sporto centre vyks kova tarp minėtų Klaipėdos ir Kauno komandų dėl LRF Supertaurės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder