"Dragūnas" ruošiasi finalo mūšiui

"Dragūnas" ruošiasi finalo mūšiui

Gegužės 8 dieną (trečiadienį) 19 val. Klaipėdos "Dragūno" rankininkai savo aikštėje (Taikos pr. 61A) pradės Lietuvos rankinio lygos (LRL) finalo iki trijų pergalių seriją.

Klaipėdiečių varžovai - Vilniaus VHC "Šviesa" rankininkai. Aštuoniskart Lietuvos čempionai "Dragūno" rankininkai neslepia, kad jų tikslas yra vienas - apginti čempionų titulus.

"Nesvarbu, ar reikės trejų, ar penkerių rungtynių, svarbu, kad galutinis rezultatas būtų palankus mums. To iš visų jėgų ir sieksime", - "Vakarų ekspresui" pabrėžė "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas.

"Dragūnas" ir VHC "Šviesa" šį sezoną reguliariajame čempionate susitiko du kartus ir pasidalijo po pergalę: 2018 metų gruodžio 5 dieną Vilniuje 4 įvarčiais - 31:27 laimėjo vilniečiai, o 2019 metų kovo 13 dieną dragūniečiai Klaipėdoje atsirevanšavo su kaupu - 35:27.

"Dragūnas" pusfinalyje dukart (32:25 Klaipėdoje ir 28:25 Alytuje) įveikė praėjusio sezono vicečempionus Alytaus "Varsos-Stronglaso" rankininkus, o VHC "Šviesa" taip pat dukart (27:25 Vilniuje ir 30:25 Kaune) nugalėjo šio sezono Lietuvos rankinio supertaurės nugalėtojus Kauno "Granito-Kario" atstovus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder