Deviso taurės mačui su Kipru besirengiantį Lauryną Grigelį užklupo sveikatos problemos

Deviso taurės mačui su Kipru besirengiantį Lauryną Grigelį užklupo sveikatos problemos

Vasario 1-3 dienomis Šiaulių arenoje vyksiančiam vyrų komandų teniso čempionato - Deviso taurės (Davis Cup) turnyro - Europos-Afrikos zonos II grupės mačui su Kipro komanda besirengiantį Lauryną Grigelį užklupo sveikatos problemos. Tiesa, antroji Lietuvos raketė viliasi iki mačo įveikti negalavimus ir pasirodyti Šiaulių arenos kortuose.

"Jau kurį laiką jaučiu kelio ir riešo skausmus. Dėl jų šiemet kol kas nedalyvavau nė viename turnyre. Kojos skausmai lyg ir rimsta, bet riešas vis dar neleidžia man sportuoti visa jėga. Štai ir vakar bandžiau imti į rankas teniso raketę, tačiau ilgai treniruotis negalėjau, - teigė 420-ąją vietą pasaulio reitinge užimantis 21-erių metų L. Grigelis. - Visgi atvyksiu į Lietuvą. Tikiuosi, kad kitos savaitės pradžioje jau galėsiu visa jėga ruoštis mačui prieš Kiprą".

Kipro komanda į Lietuvą atvyks be savo lyderio - 35-osios pasaulio raketės 27-erių metų Markuso Bagdačio (Marcos Baghdatis). Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas dvejopai vertina šį faktą. "Žinoma, šiek tiek gaila. Lietuvos teniso mėgėjai neišvys visų taip lauktos kipriečio ir Ričardo Berankio dvikovos. Kita vertus, mūsų rinktinės kelias į pergalę turėtų būti gerokai lengvesnis", - teigė R. Grušas.

Anot jo, M. Bagdačio atsisakymas atstovauti Kiprui visų pirma yra jų komandos problema: "Mums gi svarbiausia sukurti kuo geresnes sąlygas mūsų rinktinei. Ir daryti viską, kad žaidėjai būtų sveiki. Todėl ypatingą dėmesį skirsime Lauryno sveikatos būklei".

Kipro rinktinei Šiauliuose atstovaus Raresas Kudzorioreanas (Rares Cuzdriorean), Soteris Hadžistilis (Soteris Hadjistyllis), Petras Krisokas (Petros Chrysochos) ir Kristas Hadžigeorgiu (Christos Hadjigeorgiou). Komandos kapitonas - Nikolas Papadopulas (Nikolas Papadopoulos).

Remigijaus Balžeko vadovaujamos Lietuvos komandos garbę gins Ričardas Berankis (110-oji pasaulio raketė), L. Grigelis, Dovydas Šakinis ir Lukas Mugevičius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder