Broliai Ballai – apie Eurolygos mačą, stereotipus Lietuvoje ir Melo šukuoseną

Broliai Ballai – apie Eurolygos mačą, stereotipus Lietuvoje ir Melo šukuoseną

Praėjusį penktadienį pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje vykusios Eurolygos rungtynės turėjo visus reikiamus atributus tikrai krepšinio šventei – arenoje sirgaliai spinduliavo puikia nuotaika, o rungtynes vainikavo „Žalgirio“ pergalė, rašoma pranešime spaudai.

Susitikimo atmosferą, sirgalių šėlsmą ir arenoje sutiktą Ballų šeimą užfiksavo ir dar viena šio sezono „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris laida.

Laidos vedėjos Asta ir Indrė pakalbino Lietuvoje jau beveik dvi savaites gyvenančius brolius LaMelo ir LiAngelo Ballus. Jaunuoliai pasidalino savo mintimis apie rungtynes ir Lietuvoje patirtus įspūdžius.

„Čia labai triukšminga, o rungtynės geros, daug fizinės kovos“, – kalbėjo LiAngelo ir LaMelo.

Paklausti apie tai, kokie dalykai nustebino atvykus į Lietuvą, į NBA bandantys prasimušti krepšininkai paminėjo orą, kalbos barjerą bei maistą.

„Taip, teko šiek tiek „googlinti“ Lietuvą. Man sakė, kad čia labai šalta, bet viskas tvarkoje. Be to, minėjo, jog žmonės visiškai nešneka angliškai, bet tai netiesa. Bandžiau lietuviškų patiekalų, su jais viskas tvarkoje, bet nesu itin įpratęs tai valgyti. Daugiausiai valgau amerikietišką maistą“, – teigė LiAngelo.

Laidos vedėja Asta paklausė 16-mečio LaMelo ir apie jo įspūdingą šukuoseną. Internete galima atrasti ne vieną mokomąjį video, kaip susikurti LaMelo stiliaus šukuoseną. Į tokį klausimą jaunuolis turėjo aiškų atsakymą,

„Naudokite šampūną ir leiskite plaukams augti“, – trumpai atsakė krepšininkas.

Laidoje išgirsite ir Ballų šeimos galvos – tėčio LaVaro mintis apie „Žalgirio“ areną bei išvysite sirgalių emocijas pergalingų Eurolygos rungtynių metu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder