Boksininkai varžėsi prestižiniame turnyre

Boksininkai varžėsi prestižiniame turnyre

Ukrainoje vykusiame tarptautiniame jaunimo (iki 19 metų) turnyre, kuriame varžėsi 14 nacionalinių rinktinių iš Azijos, Afrikos ir Europos (išviso 127 boksininkai), Lietuvos rinktinės gretose buvo klaipėdietis ir šilutiškis.

Klaipėdietis Vilandas Valčiukas (iki 81 kg) po atkaklios kovos taškais rezultatu 1:2 nusileido turnyro šeimininkų atstovui ir liko be apdovanojimų, o šilutiškis Vytautas Balsys įveikė du varžovus, iškovojo bronzos medalį ir dar buvo apdovanotas piniginiu prizu.

Į turnyrą sportininkus lydėjo Klaipėdos "Viesulo" sporto centro bei bokso klubo "Čempionas" treneris Gytis Vaitkus.

"Tai buvo aukščiausio lygio turnyras, į kurį atvykę sportininkai išmėgino jėgas prieš artėjantį pasaulio jaunimo bokso čempionatą. Turnyras, kurį puikiai organizuoja pasaulio čempionų brolių Kličko fondas, vyksta jau 18 metų. Šį turnyrą yra laimėjęs ir dukart olimpinis čempionas, pasaulio profesionalų čempionas Vasilijus Lomačenka bei olimpinis čempionas ir pasaulio profesionalų čempionas Oleksandras Usykas. Pastarasis prieš kelias dienas iškovojo pasaulio čempiono diržą Gdanske vykusiose varžybose", - sakė Klaipėdos ekipos treneris G. Vaitkus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder