"Ąžuolo" veteranams - krūva medalių

"Ąžuolo" veteranams - krūva medalių

Klaipėdos "Ąžuolo" sporto klubo veteranai pastarosiomis dienomis skynė pergales Latvijoje, Baltarusijoje bei Lietuvoje.

Šeši "Ąžuolo" nariai dalyvavo Ventspilio (Latvija) žiemos veteranų (iki 60 ir per 60 metų amžiaus grupės) pirmenybėse ir iškovojo net 12 medalių.

Auksiniais prizininkais tapo Vladas (rutulys) ir Vytautas (60 m bėgimas) Zaniauskai, sidabriniais medaliais džiaugėsi Algirdas Petravičius (šuolis į tolį ir trišuolis), Vytautas Milius (šuolis į aukštį), bronzos medaliais pasipuošė Mantas Semčenko (60 m bėgimas), Lina Zaniauskienė (rutulys ir šuolis į tolį), Vladas Zaniauskas (šuolis į tolį ir trišuolis) bei Vytautas Zaniauskas (šuolis į tolį, rutulys).

L. Zaniauskienė šuolio į tolį varžybose pagerino Lietuvos rekordą.

Andrejus Dmitrienka (iki 45 metų) dalyvavo atvirajame Baltarusijos veteranų čempionate Minske ir iškovojo sidabrą šuolio į aukštį rungtyje. Jis peršoko 1,60 m iškeltą kartelę.

Klaipėdos miesto uždarų patalpų čempionate A. Dmitrienko su kartimi įveikė 3,60 m iškeltą kartelę, o Mantas Semčenka 60 m nubėgo per 7,31 sek. Abu jie įvykdė normatyvus, suteikiančius teisę dalyvauti vasario 16-17 dienomis Klaipėdoje vyksiančiame Lietuvos suaugusiųjų čempionate.

Sausio mėnesį tradicinėse Laisvės gynėjų bėgimo varžybose atkarpą nuo Girulių televizijos bokšto iki Atgimimo aikštės (8 km) trečia įveikė Jūratė Gedvilaitė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder