Atšauktas Lietuvos trijulių krepšinio etapas Klaipėdoje

Atšauktas Lietuvos trijulių krepšinio etapas Klaipėdoje

Lietuvos atviras 3x3 krepšinio čempionatas keliauja per didžiausius Lietuvos miestus, o birželio 16 dieną turėjo užsukti į Klaipėdą, bet planai pasikeitė – ketvirtasis atrankos etapas buvo atšauktas.

„Lietuvos atvirojo 3x3 krepšinio čempionato etapus vežame ten, kur esame laukiami. Klaipėdai nepademonstravus susidomėjimo masiniu krepšinio renginiu jų mieste, nusprendėme didesnį dėmesį skirti paskutinei atrankai Kaune ir, žinoma, didžiausiam metų 3x3 krepšinio renginiui Lietuvoje – „Kaunas Challenger 2018“, – sako turnyro organizatoriai.

Iki šiol Lietuvos atvirasis 3x3 krepšinio čempionatas lankėsi trijuose miestuose – Šiauliuose, Marijampolėje ir Vilniuje, kur sulaukė didelio susidomėjimo tarp įvairaus amžiaus krepšininkų ir krepšininkių.

Komandos čia kovojo dėl galimybės varžytis finaliniame etape, vyksiančiame liepos 1 dieną Kaune, kur paaiškės geriausi iš geriausių. Taip pat sostinėje buvo išdalinti ir bilietai į Europos čempionato atranką, kuriuos iškovojo „Konfeti“ vyrai ir „Aikštelės-44“ merginos.

Tad atšaukus turnyrą Klaipėdoje, birželio 30 dieną Kaune komandos turės paskutinį šansą patekti į finalininkų gretas, o taip pat vyrų elite bus siekiama paskutinių vietų „Kaunas Challenger 2018“ turnyre.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder