"Atlanto" stovykloje - naujos intrigos

"Atlanto" stovykloje - naujos intrigos

Klaipėdos "Atlanto" futbolo klube - naujos peripetijos: Vaciui Lekevičiui dėl klubo pardavimo nepavyko sutarti su Rimanto Žvingilo iniciatyvine grupe ir jau prabilta apie neva naujus investuotojus. "Jau viskas sutarta su keliais klaipėdiečiais, tačiau ne su Rimanto Žvingilo grupe. Jų pavardžių kol kas neskelbsiu", - VE.lt sakė V. Lekevičius.  

Klubo situacija labai miglota, tačiau jau aišku, kad komandos nebetreniruos Seulo olimpinis čempionas Arminas Narbekovas, o jo vairą laikinai perima buvęs šios komandos treneris Romualdas Norkus.

"Pavargau nuo Vacio Lekevičiaus pažadų. Galutinai apsisprendžiau viską baigti. Nenoriu būti dar vienas V. Lekevičiaus apgautųjų asmenų sąskaitoje", - pabrėžė A. Narbekovas.

Pasiteiravus, ar jau atsiėmė iš V. Lekevičiaus savo dokumentus, A. Narbekovas atsakė: "Dar nespėjau. Jis man neatsako nei į skambučius, nei į SMS žinutes. Niekur nedings, anksčiau ar vėliau atsiimsiu dokumentus. Apmaudu, tik dėl to, kad 2,5 mėnesius veltui dirbau ir sueikvojau savo laiką", - kalbėjo A. Narbekovas.

Ne ką mažiau liko nusivylęs ir buvęs ilgametis šios ekipos žaidėjas bei treneris Rimantas Žvingilas. Jo suburta maždaug dešimties žmonių grupė labai rimtai svarstė apie "Atlanto" komandos įsigijimą, tačiau taip pat pasijuto apgauti.

"Su Vaciu Lekevičiumi derėjomės tris savaites. Buvome paruošę pluoštus dokumentų. Žaidėjai prieš mūsų derybas buvo pradėję boikotuoti - nebesirinko į treniruotes, tačiau mes juos sugrąžinome į treniruočių procesą. Iš savo lėšų mokėjome už viešbučius, kelionių į treniruotes išlaidas. Surengėme draugiškas rungtynes su Tauragės "Tauro" ekipa. Nugalėjome juos Tauragėje rezultatu 3:0. Visas išlaidas padengėme mes, o ne V. Lekevičius. Jau manėme, kad viską sutarėme dėl klubo įsigijimo, o jis vėliau net nebeatsakė į skambučius. Galiausiai pirmadienį pasakė, kad turi suradęs kitus investuotojus", - situaciją paaiškino R. Žvingilas.

Anot jo, derinant klubo įsigijimo sąlygas paaiškėjo, kad "Atlantas" turi ir daugiau skolų, apie kurias nežino bankroto administratorius.

"Yra daugiau įsiskolinimų. Kai pradėjome derinti sąlygas, pradėjo lįsti "galai". Stengėmės dėl Klaipėdos futbolo atgaivinimo, tačiau paaiškėjo, kad V. Lekevičiui rūpi visai kiti dalykai. Net sunku ir kalbėti. Galima būtų daug ką papasakoti, tačiau tegul tai lieka jo pačio sąžinei", - pridūrė R. Žvingilas.  

Lietuvos futbolo A lygos pirmenybės, į kurias išimties tvarka priimtas ir "Atlantas", turėtų startuoti kovo 10-11 dienomis. V. Lekevičius vakar "Vakarų ekspresą" patikino, kad klubas čempionate startuos.

"Radau naujus investuotojus. Jie bus pristatyti šios savaitės pabaigoje. Tai klaipėdiečiai, tačiau prašė neskelbti pavardžių. Ateis laikas ir patys prisistatys", - teigė V. Lekevičius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder