"Atlanto" klube - permainos

"Atlanto" klube - permainos

Savaitgalį keli šalies interneto portalai pranešė, jog Klaipėdos apskrities futbolo federacijos prezidentas Romualdas Jonaitis atsisakė savo turėtų "Atlanto" akcijų ir užimtų visuomeninių klubo prezidento pareigų. Nuo šiol buvęs vienas iš komandos savininkų koncentruosis į darbą su jaunimu bei futbolo infrastruktūros tobulinimą regione.

Nuo 2012 m. kovo "Atlanto" prezidento pareigas ėjusiam verslininkui R. Jonaičiui pavyko klubą prikelti naujam gyvenimui po bankroto procedūrų ir tokiu būdu suteikti džiaugsmo bei naujų emocijų vietos sirgaliams. Klubas visą tą laiką kovojo dėl pagrindinių apdovanojimų Lietuvos futbolo A lygoje. Komanda 2013 m. tapo šalies vicečempione, o 2014 ir 2015 m. iškovojo bronzos medalius. Taip pat keturis sezonus iš eilės "Atlantas" rungtyniavo UEFA Europos lygos varžybose.

"Išeinu iš klubo su geriausiais prisiminimais. Kartu su sirgaliais ir komanda patyrėme pakilimų bei kartu įveikėme iššūkius. Dėkoju rėmėjams, draugams, kurie palaikė ir tikėjo mūsų vizija įvairiais momentais. Ačiū sirgaliams, kurie niekada neatsuko nugaros ir stovėjo mūru dėl savo komandos. Labai dėkui šeimai, kurios parama buvo pati svarbiausia bei būtiniausia. Linkiu klubui toliau sėkmingai puoselėti savo vertybes ir būti Lietuvos futbolo elite", - sakė R. Jonaitis, nuo šiol visas jėgas skirsiantis apskrities futbolui.

Apie R. Jonaičio pasitraukimą iš klubo patvirtino ir "Atlanto" generalinis direktorius Vacys Lekevičius. Jis "Vakarų ekspresui" sakė: "Kasmet vis sunkiau buvo išlaikyti klubą finansiškai. Todėl ryžomės permainoms. Per tarpininkus Maskvoje suradome naujus klubo dalininkus iš buvusios Jugoslavijos. Jie artimiausiomis dienomis atvyks į Klaipėdą ir pasirašysime sutartį, kuri, galima sakyti, jau suderinta. Su būsimais akcininkais aptarsime ir naujojo prezidento kandidatūrą bei kitus klubo reikalus."

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder