"Atlanto" futbolininkai vėl vyks į Kiprą

"Atlanto" futbolininkai vėl vyks į Kiprą

Jau kitą savaitę pasiruošimą naujajam futbolo sezonui ketina pradėti Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai. Atlantiečių strategas Konstantinas Sarsanija į pirmąją 2016 metų sezono treniruotę žaidėjus kviečia sausio 11 dieną (pirmadienį).

Jau anksčiau buvo skelbta, kad atlantiečiai į savo gretas nori susigrąžinti savo senbuvius: Donatą Kazlauską ir Marių Papšį. Anot "Atlanto" vyr. trenerio, "Atlante" nori rungtyniauti atakuojantis saugas, Lietuvos jaunimo rinktinės ir Danijos "Aalborg" klubo žaidėjas Domantas Šimkus.

Sausio 15 dieną (penktadienį) 13 val. atlantiečiai savo aikštėje ketina žaisti kontrolines rungtynes su latvių "Ventspils" klubu.

Sausio 24-ąją atlantiečiai išskris į Kipre vyksiančią dviejų savaičių treniruočių stovyklą. Jos metu žais ketverias kontrolines rungtynes - sausio 26 ir 29 d. su lenkų aukščiausiosios lygos klubais - Kielcų "Korona" ir Chožuvo "Ruch", vasario 2-ąją - su Rumunijos stipriausios lygos Klužo CFR vienuolike, o vasario 6 d. su Jekaterinburgo "Ural" futbolininkais.

PERGALIŲ KALVIS. Pastaruosius trejus metus Lietuvos futbolo A lygos čempionate į prizininkų gretas (2013 metais - II vieta, 2014 ir 2015 metais - III vieta) "Atlantą" vedęs Konstantinas Sarsanija ir šiemet sieks nenuleisti kartelės. Irmanto SIDAREVIČIAUS nuotr.

"Kai bus žinoma čempionato pradžia, svarstysime, ar Kipre rengsime antrąją treniruočių stovyklą, ar treniruosimės Lietuvoje", - sakė K. Sarsanija.

Prisimindamas 2015 metų sezoną, "Atlanto" vyr. treneris ne kartą pabrėžė, kad čempionato pabaigoje žaidėjai pademonstravo kovotojų charakterį ir atvėrė savo širdis.

"Atlantas" kovojo visa širdimi. Tai buvo labai malonu matyti ir jausti. Apskritai žiūrovai ir futbolininkai lemiamose varžybose dėl bronzos medalių buvo lyg viena komanda. Žiūrovai buvo tarsi dvyliktas žaidėjas. 2014 metais taip pat laimėjome bronzos medalius, tačiau nebuvo tokios euforijos. 2015 metais visi džiaugėmės, lyg būtume iškovoję didžiausią pergalę", - prisiminimais dalijosi K. Sarsanija.

SUGRĮŠ? Tikėtina, kad į "Atlanto" klubą grįš pernai "Klaipėdos granite" rungtyniavęs Marius Papšys ir Gdansko "Lechia" klube žaidęs Donatas Kazlauskas. "Vakarų ekspreso" archyvo nuotr.


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder