"Atlante" žaidęs futbolininkas kovoja su mirtimi

"Atlante" žaidęs futbolininkas kovoja su mirtimi

Lietuvos futbolo pirmosios lygos rungtynių tarp „Palangos“ ir Alytaus „Dainavos“ metu įvyko tragedija. Aikštelėje sukniubo buvęs šalies rinktinės saugas Kęstutis Ivaškevičius.

Manoma, kad neseniai 31-ąjį gimtadienį paminėjusiam futbolininkui sustojo širdis. Nugabenus žaidėją prie stadione budinčių medikų, šie vyrą gaivino daugiau nei dešimt minučių.

Netrukus K. Ivaškevičius atgavo kvėpavimą ir buvo išvežtas į vieną Klaipėdos ligoninių, kur dėl jo gyvybės kovoja medikai. Pranešama, kad dabar futbolininkas yra paniręs į komą. Pirmoje fubtolo lygoje K. Ivaškevičius debiutavo praėjusį sekmadienį rungtynėse su „Nevėžiu“.

2013-aisiais K. Ivaškevičius patyrė čiurnos traumą, po kurios sekė kelios operacijos bei ilgas reabilitacijos laikotarpis. K. Ivaškevičius Lietuvos rinktinėje žaidė 2008-2015-aisiais metais ir per šį laikotarpį sužaidė 28 mačus.

Karjerą K. Ivaškevičius pradėjo 2003-aisiais metais Klaipėdos „Atlanto“ komandoje. Per 13-a karjeros metų futbolininkas iš viso atstovavo aštuonioms komandoms.

Naujausiais duomenimis, futbolininko sveikata stabilizuota.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder