„Atlantas" turi išsigelbėjimo planą?

„Atlantas" turi išsigelbėjimo planą?

Klaipėdos "Atlantas" užregistravo du legionierius - Vasilijų Azarovą ir Martiną Abovianą, skelbia futbolas.lt.

Rašoma, kad 25-erių metų rusas V. Azarovas šiuos metus pradėjo trečiajame pagal stiprumą Rusijos divizione "Ryazan" klube, o apie M. Abovianą informacijos rasti nepavyko.

Oficialioje klubo svetainėje pirmadienį iki 17 val. apie tai informacijos pateikta nebuvo, o klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius į "Vakarų ekspreso" skambučius neatsiliepė, tad plačiau apie tai informacijos neturime.

Jau ne kartą rašėme, kad "Atlantą" dėl skolų paliko dauguma žaidėjų, o V. Lekevičius sakė, kad daro viską, jog "Atlantas" neišnyktų iš futbolo žemėlapio.

"Komandą papildysime laisvųjų agentų statusą turinčiais žaidėjais. Juos registruoti galima bet kada. Į komandą turėtų sugrįžti ir treneris Anatolijus Šelestas. Dabar informacijos srityje sklando daug įvairių gandų apie mus. Manau, kad viskas bus gerai. Kai turėsime konkrečių žinių, būtinai žiniasklaidos atstovus informuosime", - prieš kelias dienas "Vakarų ekspresui" sakė V. Lekevičius.

Per vasaros žaidėjų perėjimo langą "Atlanto" klubą palikęs 29-erių baltarusis Michailas Kaliadka papildė "Kauno Žalgirio" futbolo komandos gretas.

M. Kaliadka į Lietuvą atvyko praėjusių metų vasarą. Krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas greitai tapo svarbia "Atlanto" komandos dalimi - futbolininkas į aikštę žengė visose "Atlanto" rungtynėse.

Prieš atvykdamas į Lietuvą, M. Kaliadka ilgą laiką rungtyniavo Baltarusijoje, o paskutinė futbolininko stotelė šioje šalyje buvo "Gorodeya" ekipa.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder