"Atlantas" pralaimėjo paskutinėmis akimirkomis

"Atlantas" pralaimėjo paskutinėmis akimirkomis

Šeštadienį dar vieną nesėkmę Lietuvos futbolo federacijos I lygos varžybose patyrė Klaipėdos "Atlantas".

Atlantiečiai 16 turo rungtynes namų aikštėje 2:3 (2:2) pralaimėjo Jonavos "Lifosos" komandai. Klaipėdiečiai į priekį išsiveržė po 22 minutę Karolio Atučio pelnyto įvarčio, tačiau pirmavo neilgai. 28 minutę už pražangą prieš svečių komandos puolėją iš aikštės buvo išvarytas "Atlanto" vartininkas Arnas Lekevičius, kuris griebė žaidėjui už kojos jau už baudos aikštelės ribų. Po šios pražangos "Lifosos" futbolininkai nepasinaudojo proga pasižymėti mušę baudos smūgį iš 16 metrų.

Tačiau įvarčiai į uostamiesčio komandos vartus krito 31 ir 32 minutėmis - juos pelnė Lauras Januševičius ir Gabrielius Zagurskas. 37 minutę rezultatą išlygino Ernestas Razonas.

Tašką šiose rungtynėse padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs "Lifosos" saugas Aivaras Gėgžna. Jis įvartį pelnė ir pergalę savo komandai išplėšė 90 minutę.

"Atlantas" po 15 rungtynių su užima 8-ąją vietą turnyrinėje lentelėje ir kitas rungtynes žais rugpjūčio 21 dieną išvykoje su Alytaus "Vidzgirio" ekipa.

Kretingos "Minija" šeštadienį išvykoje 0:1 (0:0) pralaimėjo turnyro lyderei FBK "Kaunas" komandai. Vienintelį susitikimo įvartį 63 min. pelnė Evaldas Razulis. "Minija" per 16 rungtynių yra surinkusi 16 taškų ir užima 7 vietą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder